Όπως ήδη είχε γνωστό από τις 6 Σεπτεμβρίου, ο Απόλλων Καλαμαριάς είχε κάνει αποδεκτή την πρόταση του Σύλλα Αιδηψού για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων ανάμεσα στις διάφορες ηλικιακές κατηγορίες των δύο συλλόγων, με την αρμάδα της Θεσσαλονίκης να αναχωρεί σήμερα (18/9) για την πόλη της Εύβοιας.

Βασικός στόχος των εν λόγω παιχνιδιών δεν είναι άλλος φυσικά από την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων των καλοκαιρινών πυρκαγιών που μάστιζαν για σχεδόν 10 ημέρες τη Βόρεια Εύβοια, και κατέκαψαν τρομερές εκτάσεις χλωρίδας και πανίδας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το ματς ανάμεσα στα ανδρικά τμήματα των ομάδων είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της επερχόμενης Κυριακής (14:00, 19/9).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναχώρηση των τμημάτων μας για Αιδηψό ! Αναχώρησαν για την Αιδηψό τα τμήματα Ανδρών , Γυναικών , Εφήβων και Νεανίδων στα πλαίσια εκδηλώσεων και αγώνων για την στήριξη πυρόπληκτων οικογενειών μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου . Στην αποστολή εκτός των αθλητών και αθλητριών βρίσκονται ο Θόδωρος Πολυμένης Υπεύθυνος όλων των τμημάτων καλαθοσφαίρισης και προπονητής του τμήματος ανδρών , ο έφορος του τμήματος γυναικών Δημήτρης Γεωργικόπουλος , ο Χρήστος Γκογκάκης προπονητής του τμήματος γυναικών , ο Γρηγόρης Αντωνης συνεργάτης του Θόδωρου Πολυμένη στο τμήμα ανδρών και προπονητής κορασίδων , ο Σταύρος Σαμακοβλής προπονητής των τμημάτων εφήβων – παίδων και ο Θάνος Πολυμένης που εκτός της ιδιότητάς του αθλητή του συλλόγου μας είναι και προπονητής του τμήματος νεανίδων . Μετά από αίτημα της εταιρίας JERRY’S και των ιδιοκτητών Τάσο Γκουζγκούνη και Χρηστίδη Ιωάννη προμηθευτήκαμε προϊόντα πρώτης ανάγκης τα οποία και θα παραδωθούν στους υπευθύνους του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού. Πρόγραμμα αγώνων ,

Σάββατο 18.09.2021.

18:00 Σύλλας Αιδηψού – Απολλων Καλ. (Νεανίδων).
20:00 Σύλλας Αιδηψού- Απολλων Καλ. (Εφήβων).

Κυριακή 19.09·2021.

12:00 Σύλλας Αιδηψού – Απολλων Καλ. (Γυναικων)
14:00 Σύλλας Αιδηψού – Απολλων Καλ.»