παίκτες του Απόλλωνα μέσω ανακοίνωσης τους, ευχαρίστησαν τη διοίκηση της ομάδας καθώς έχει γίνει ήδη εξόφληση όλων των δεδουλεμένων τους και ευχήθηκαν ότι καλύτερο στον σύλλογο για τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών:

“Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης, απόλυτα συνεπής απέναντί μας”

Εμείς, οι καλαθοσφαιριστές του μπασκετικού τμήματος του ΓΣ Απόλλωνα Σμύρνης, παρά τη μη επίτευξη του στόχου μας φέτος, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι η διοικούσα επιτροπή του τμήματος στάθηκε απόλυτα συνεπής απέναντί μας (πράγμα που σπανίζει στις μέρες μας) και ΗΔΗ μας έχει εξοφλήσει τα δεδουλευμένα μας.

Το γεγονός ότι οι άνθρωποι της διοίκησης φρόντισαν να τακτοποιήσουν ΟΛΕΣ τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους παίκτες της ομάδας, σε αυτές τις τόσο δύσκολες εποχές που όλοι βιώνουμε και παρά τα όποια προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αποκτά οπωσδήποτε μεγαλύτερη αξία και το εκτιμούμε αφάνταστα.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΓΣ Απόλλωνα για όλα και ευχόμαστε, είτε κάποιοι απο εμάς παραμείνουν, είτε αποχωρήσουν, ό,τι καλύτερο σε έναν απ’ τους ιστορικότερους αθλητικούς Συλλόγους της χώρας, που είχαμε την τιμή να φορέσουμε τη φανέλα του”.