Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κοζάνη, αναμένεται να επιστρέψει αρχής γενομένης από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Ματούλας, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τη γενική αρχή του νεοφώτιστου Εθνικού Κοζάνης. 

Πέρυσι, ο 31χρονος αθλητής πέρασε τη σεζόν ξανά στη Γ Εθνική και τον Βορρά της φορώντας τα χρώματα του Αριστοτέλη Φλώρινας, ο οποίος υποβιβάστηκε οικειοθελώς πριν από μερικές ημέρες. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Ενίσχυση στα γκαρντ για τον Εθνικό Κοζάνης με το Δημήτρη Ματούλα!

Η διοίκηση του Εθνικού προχώρησε στην απόκτηση του 31χρονου Δημήτρη Ματούλα από τον Αριστοτέλη Φλώρινας.

Ο Δημήτρης είναι παιδί της πόλης μας που διψάει για μπάσκετ και θα βοηθήσει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Παναθηναϊκό Κοζάνης και μεταπήδησε στο εφηβικό του Ηρακλή Κοζάνης. Μετέπειτα έπαιξε σε πολλές ομάδες της πόλης όπως η Δύναμις, ο ΠΑΟΚ Δυτ. Μακεδονίας, στην Ελίμεια, στην ΑΕ Κοζάνης, στο Βελβενδό, τον Ηρακλή Κοζάνης (Γ’ Εθνική), στο Λασσάνη, στον Μέγα Αλέξανδρο, στους Διόσκουρους, στο Φοίνικα Κοζάνης και τις δύο τελευταίες χρονιές στον Αριστοτέλη Φλώρινας στη Γ’ Εθνική.

Ο Δημήτρης Ματούλας δήλωσε για την επιστροφή του στην Κοζάνη:

”Είμαι ενθουσιασμένος που γυρνάω στην πόλη μου και θα φορέσω τη φανέλα του Εθνικού Κοζάνης. Εύχομαι μέσα από την καθημερινή δουλειά η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να έχουμε μία καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία.” 

Δημήτρη καλώς ήρθες στον Εθνικό και καλή αγωνιστική χρονιά!