Ενα δικό της παιδί πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό της η ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ BC. Οι Ευβοιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αντώνη Γεωργουσόπουλου, ο οποίος είχε ανδρωθεί μπασκετικά στα τμήματα υποδομής της Έξω Παναγίτσας και στην συνέχεια πέρασε από Περιστέρι, Άρη Νικαίας και Μίλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μία μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός! Η διοίκηση της ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑ BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην ομάδα ενός δικού της παιδιού, του Χαλκιδαίου Αντώνη Γεωργουσόπουλου. Ο 2️1χρονος power forward, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Έξω Παναγίτσας, επιστρέφει έπειτα από τρία χρόνια στην ομάδα μας με στόχο να εξελιχθεί σε αναπόσπαστο μέλος της προσπάθειας που ξεκινάει.

Ο Αντώνης Γεωργουσόπουλος είναι γεννημένος στις 30 Δεκεμβρίου 1997 και έχει ύψος 1.98μ. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ σε ηλικία 8 ετών από τις ακαδημίες της Έξω Παναγίτσας με την οποία ως έφηβος κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ τη σεζόν 2013-14. Το 2015 μετακόμισε στην Αθήνα για λογαριασμό του Περιστερίου και εντάχθηκε στο εφηβικό τμήμα αλλά και στην ομάδα Under21. Οι εμφανίσεις του τού έδωσαν το «εισιτήριο» για τη Γ’ εθνική και τον Άρη Νικαίας στον οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-17. Η περσινή χρονιά τον βρήκε σε ένα σωματείο με μεγάλη μπασκετική ιστορία, όπως είναι ο Μίλωνας, όμως ένας τραυματισμός δεν τον άφησε να δείξει όσα θα ήθελε.

Του ευχόμαστε μια υγιή μπασκετική χρονιά. Αντώνη, καλώς επέστρεψες «σπίτι» σου για νέες προκλήσεις”!