Η ομάδα του Α.Ο. Δάφνης επικράτησε με 79-63 του Γ.Σ. Κορωπίου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

 

Η Δάφνη παραμένει στο «κυνήγι» της κορυφής, αφού με αυτήν τη νίκη πλησιάζει τον πρωτοπόρο Μίλωνα (κέρδισε 78-64 τον ΒΑΟΛ), με το Κορωπί να μην χάνει κάτι από αυτήν την ήττα, αφού ο Τελεθριακός ήταν αυτό που υποβιβάστηκε και μαθηματικά.

 

Ωστόσο, στο παιχνίδι συνέβη κάτι αξιοσημείωτο. Ο Γιάννης Τζιβελέκας τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΒΑΟΛ Χίου την Κυριακή 20/3, με τις διαγνώσεις να δείχνουν πως υπέστη θλάση 2ου βαθμού, σε ένα παιχνίδι που παρά τους τεράστιους πόνους που ένιωθε προσπάθησε να συνεχίσει στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε, ξεσπώντας σε κλάματα.

Η θέληση του Γιάννη να βοηθήσει την ομάδα του Α.Ο. Δάφνης, την οποία διοικεί ο πατέρας του, Κώστας Τζιβελέκας, φάνηκε και στο σημερινό παιχνίδι με τον Γ.Σ. Κορωπίου. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος γκαρντ ήθελε να παίξει πάση θυσία και ζήτησε να αγωνιστεί με ένεση, κάτι που εν τέλει έγινε. Μάλιστα, οι «Κιτρινόμαυροι» πήραν μια σπουδαία νίκη με 79-63, που την αφήνει «ζωντανή» στο… όνειρο.

 

Παρά το αποτέλεσμα, αυτό που θα μείνει ξεχωριστό (γιατί αφήνει «σημάδια»… «διαχρονικά») είναι η αγάπη του Γιάννη Τζιβέλεκα για τη Δάφνη και γενικότερα για το μπάσκετ. Κάτι που είναι απόλυτα σημαντικό για την ομάδα της Χίου, όσον αφορά τους στόχους που έχει θέσει και την επίτευξή τους.