Μπορεί η Σφήκα Αμαλιάδας να ηττήθηκε οριακά από τον πρωτοπόρο Αίολο Αγυιάς, ωστόσο υπάρχουν πολλά παραάπονα από τους άρχοντες του αγώνα και συγκεκριμένα από τον διαιτητή Λιαρομάτη του συνδέσμου Ηλείας – Αχαΐας. Η οργή της ομάδας της Αμαλιάδας ξεχειλίζει, κάτι που φαίνεται κι από την ανακοίνωση της ομάδας στο facebook, στην οποία γράφτηκε πως το σύνολο του Νιπεργιάλη ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην ξανασυμμετάσχει σε αυτό το αίσχος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Α.Σ.Σ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ-ΛΙΑΡΟΜΑΤΗΣ 70-75 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.
ΑΙΣΧΟΣ ,ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ!
ΑΙΣΧΟΣ!Ένα νέο παιδί ,ένας και καλά ,φερελπις διαιτητής ανέλαβε να εκτελέσει μια αποστολή ,την οποία για την βγάλει εις πέρας ξεπέρασε κάθε όριο σεβασμού προς το άθλημα.
Ο Λιαρομάτης , διαιτητής του Συνδέσμου Αχαΐας Ηλείας κράτησε μόνος του με νύχια και με δόντια ζωντανό τον Αίολο Αγυιας , ο οποίος παρόλα τα όργια του συγκεκριμένου διαιτητή ,ήταν πίσω στο σκορ καθόλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα σε μια ομάδα που ήταν εμφανώς ανώτερη από αυτόν και με το έτσι θέλω του Λιαρομάτη κρατήθηκε και ισοφάρισε για μια φορά στον αγώνα στη λήξη του με 65-65.
Το έργο του βέβαια δεν τελείωσε εκεί ,συνεχίστηκε και στην παράταση που όρισε τον νικητή του αγώνα .
ΝΤΡΟΠΗ!Σε αυτούς που οπλίζουν την σφυρίχτρα του κάθε νέου διαιτητή ,υποσχόμενοι σε αυτόν γρήγορη ανέλιξη!
ΑΗΔΙΑ! Αισθάνθηκαν κύριε Πρόεδρε 50 και πλέον παιδάκια της Ακαδημίας που παρακολούθησαν την εν ψυχρώ εκτέλεση της ομάδας τους από τον Λιαρομάτη.Είναι η πολλοστή φορά που γίνεται αυτό φέτος εναντίον της ομάδας μας , μιας ομάδας που έχει μόνο φίλους και είναι ομάδα πρότυπο οργάνωσης.
Σε όλες τις προηγούμενες φορές ΣΙΩΠΗΣΑΜΕ για το καλό του αθλήματος ,θεωρώντας προφανώς λανθασμένα , ότι το ανθρώπινο λάθος πρέπει να συγχωρείται.
ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ,ΙΣΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ,ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ .
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ “ΚΑΜΙΚΑΖΙ”
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ.