Έπειτα από σχεδόν 3 δεκαετίες στα ελληνικά παρκέ, ο Νίκος Ψυλέας ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρησή του από την ενεργό δράση

Ο εμβληματικός αυτός αθλητής, ο οποίος ξεκίνησε μάλιστα και τα πρώτα του “μπασκετικά βήματα” από τον Μίλωνα, όπου “έκλεισε” και την καριέρα του, άφησε το δικό του ξεχωριστό “στίγμα”  στα γήπεδα των εθνικών κατηγοριών και για αυτό αποθέωθηκε από παίκτες, προπονητές και από πολλούς ανθρώπους του αθλήματος.

Ένας από αυτούς ήταν ο αντιπρόεδρος του Μίλωνα και υποψήφιος για το ΔΣ της ΕΟΚ με τον Βαγγέλη Λιόλιο, κ.Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, ο οποίος με σχετική δημοσίευση ανέδειξε την πορεία του εμβληματικού αθλητή, και σημείωσε πως πρέπει να μένουν στο άθλημα τέτοιες προσωπικότητες.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος:

«Ένας μεγάλος αθλητής και παράλληλα ένας ακέραιος άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια, ένας αυθεντικός Μιλωνιτης αποσύρεται από την ενεργό δράση. Ο Ψυλέας Νίκος αποτελεί υπόδειγμα μπασκετανθρώπου και τέτοιες προσωπικότητες πρέπει να παραμένουν στο άθλημα για να αποτελούν πρότυπο για τα νέα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και έχουν όνειρα. Γιατί πάνω απ όλα το άθλημα μας έχει ανάγκη τέτοιους ανθρώπους, ρομαντικούς εργάτες του μπάσκετ #standingovation».