Ακόμα μία ομάδα ευαισθητοποιείται από την εμπόλεμη και θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία, λόγω της εισβολής των ρωσικών στρατευμάτων.

Έτσι ο Αρίων Ξάνθης βάζει το λιθαράκι του, όσον αφορά στο κομμάτι της βοήθειας και στήριξης προς την Ουκρανία, στέλνοντας τρόφιμα και υγειονομικό υλικό ως ανθρωπιστική βοήθεια.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

Στην τεράστια ανθρωπιστική κρίση που έχει προκαλέσει το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, συνδράμει και ο ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, καλώντας τα μέλη και τους φίλους του, για συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, προκειμένου να αποστείλει ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία.

Ειδικότερα, συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά), φάρμακα και υγειονομικό υλικό (αντιπυρετικά, φυσιολογικοί οροί, κολλύρια, γάζες αποστειρωμένες, σπρέυ επούλωσης τραυμάτων, αλοιφές για εγκαύματα, συσκευές ορών για ενδοφλέβια έγχυση φαρμάκων, σύριγγες όλων των μεγεθών, αιμοστατικά, στολές προστασίας ολόσωμες για τον Covid-19, ιατρικές μάσκες, απολυμαντικά χεριών και επιφανειών, θερμόμετρα, κουτιά Πρώτων Βοηθειών).

Η συλλογή των αγαθών θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ, την ώρα του αγώνα της Ανδρικής μας Ομάδας την Κυριακή, 20/3/2020 στις 5μμ και τη διάρκεια των προπονήσεων των αναπτυξιακών τμημάτων του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΆΝΘΗΣ, σε όλα τα γήπεδα που γίνονται οι προπονήσεις, (ΔΑΚ, “ΑΛ.ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ”, “Κλειστο γυμναστήριο 3ου Δημοτικού”).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Είμαστε με τους λαούς που δοκιμάζονται!

Είμαστε με τον άνθρωπο!

Η Πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Αναστασία Νατάσα Μακρή