Ο Ίκαρος Καλλιθέας, όπως έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, θέλει να επενδύει σε νεαρούς παίκτες και να τους δίνει χώρο για να ξετυλίξουν το ταλέντο τους. Αυτό έκανε για ακόμα μία φορά, αποκτώντας τον Θανάση Ραγιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«ΟΊκαροςΚαλλιθέας έχοντας τεράστια παράδοση στα τμήματα υποδομών, με μεγάλες επιτυχίες σε πανελλήνια κλίμακα, καλωσορίζει στις τάξεις του ένα απ’ τα μεγαλύτερα ταλέντα τουΕλληνικούΜπάσκετ, τονΘανάσηΡαγιά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς του και τον ίδιο τον αθλητή , που εμπιστεύτηκαν την οικογένεια τουΙκάρου. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τοΔιοικητικόΣυμβούλιοτηςΗλεκτρούπολης για την αμέριστη βοήθεια τους να πραγματοποιηθεί η παραπάνω μεταγραφή.

Πραγματικά τέτοιοι σύλλογοι συνειδητοποιημένοι στο έργο Μικρών Ηλικιών αλλά και στη βοήθεια ναανελιχθούνοι αθλητές τους , όταν αυτό απαιτείται , στηρίζουν και είναι τα θεμέλια τουΕλληνικούΜπάσκετ.

Ο Θανάσης Ραγιάς, έναplay–maker, ύψους1.95, με άριστη σωματοδομή και μακριά άκρα γεννηθείς το2001, πιστεύουμε ότι μέσα από πολύ δουλειά στονΊκαρο θα φτάσει πολύ ψηλά

Καλώς ήρθες Θανάση!

Με εκτίμηση
Ο Προπονητής του Παιδικού
Γ.Χατζηδάκης

Ο Έφορος
Π.Ιγνατίου

Ο Υπεύθυνος Υποδομών
Γ.Βαλληνδράς».