Χθες το βράδυ, ο Σπάρτακος Ιωαννίνων κατάφερε να επικρατήσει με 81-77 στην παράταση (70-70 κανονική διάρκεια) έναντι του ΑΟ Τρικάλων στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικήςτο οποίο όμως, είχε και… τρίτο ημίχρονο μετά το πέρας του, με τους φιλοξενούμενους να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Σήμερα λοιπόν (29/11), η γενική αρχή των πρώτων κοινοποίησε στα προσωπικά της social media ένα βίντεο διάρκειας περίπου 3 λεπτών, όπου και υπάρχουν οι φάσεις που θεωρεί πως αδικήθηκε, καλώντας και την ΚΕΔ να επιβεβαιώσει τα όσα ισχυρίζεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την καταγγελία για υποτιθέμενη σφαγή της ομάδας των Τρικάλων είμαστε υποχρεωμένοι να ανεβάσουμε video με τις φάσεις που η ομάδα των Τρικάλων σφαγιάσθηκε !!. Δεν υπήρχε και δεν υπάρχει καμία πρόθεση να κρίνουμε τους Διαιτητές όπως άλλωστε κάναμε και στους προηγούμενους αγώνες της ομάδας μας και ας είχαμε παράπονα όπως και στον συγκεκριμένο αγώνα γιατί θεωρούμε ότι και τα λάθη είναι μέρος του παιγνιδιού αλλά η στάση της αντίπαλης ομάδας μας αναγκάζει να το κάνουμε. Σχετικά με τα παράπονα προς την γραμματεία θέλουμε να τονίσουμε ότι από λάθος της γραμματείας που ανανέωσε επίθεση των Τρικάλων και αντί να δώσει 14 δευτερόλεπτα έδωσε 24 δευτερόλεπτα, εμείς δεχτήκαμε τρίποντο ακριβώς στα 24 δεν μπορούμε να σκεφτούμε τι θα επακολουθούσε αν η ομάδα που θα αδικούνταν θα ήταν τα Τρίκαλα. Επαναλαμβάνουμε ότι το video είναι στην διάθεση της ΚΕΔ για την επιβεβαίωση όσων υποστηρίζουμε»