Ο Παύλος Γοργότσης (19χρ., 2.12μ.) μετακόμισε το καλοκαίρι του 2020 στα Τρίκαλα και εκεί θα παραμείνει και για τη σεζόν 2021-22. Συγκεκριμένα στον ΑΟΤ, ο οποίος αποτελεί τον 4ο σταθμό της καριέρας του μετά τον Δαναό Τρικάλων, τον Προμηθέα Πάτρας και τον Αίολο Τρικάλων.

Πέρα από την παραμονή του Γοργότση, ο ΑΟ Τρίκαλα (που προβιβάστηκε αυτό το καλοκαίρι στη Γ’ Εθνική) έχει αποκτήσει ακόμα τους Γιώργο Λεπενιώτη, Δημήτρη Μαρτζέλη, Κυριάκο Μαυρικίου, Εφραίμ Μπέφα, Βαγγέλη Τσιτσάνη, ενώ έχουν ανανεώσει και οι Θανάσης Γκαντιάς, Μιχάλης Τζιάννης, Παναγιώτης Απέργης, Ντίνος Αργύρης, Νίκος Μερίτσης, Νάσος Αγαπίου και Κώστας Αθανασόπουλος.

Η ανακοίνωση του ΑΟΤ:

«Στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μπάσκετ του ΑΟ Τρίκαλα, παραμένει και για τη νέα αγωνιστική χρονιά, ο Παύλος Γοργότσης ο οποίος παράλληλα υπηρετεί αυτή την εποχή και την στρατιωτική του θητεία. Ο 19χρονος ύψους 2,12 σέντερ, έχει αγωνιστεί στους Δαναούς, στον Προμηθέα Πάτρας με τον οποίο συμμετείχε σε τελικές φάσεις πανελληνίων παίδων και εφήβων και κατόπιν στον Αίολο.

Ευχόμαστε στον Παύλο μια σεζόν με Υγεία και πολλές διακρίσεις».