Μετά την απόκτηση του Νίκου Λιόλιου από τον γειτονικό ΓΑΣ Μελίνης, οι Αετοί Βέροιας ανακοίνωσαν ακόμα μια μεταγραφή παρόμοιου δρομολογίου, με τον Γιάννη Λέφα να αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτης της αρμάδας της Ημαθίας.

Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως ο έμπειρος PF είχε περάσει 10 ολόκληρα χρόνια στην Μελίνη, την οποία άφησε για χάρη των… ορέξεων ανόδου των Αετών στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δεύτερη μεταγραφική κίνηση με το ίδιο…δρομολόγιο για τους Αετούς Βέροιας!

Μετά τον Νίκο Λιόλιο, οι “ασπρόμαυροι” κάνουν δικό τους ακόμη έναν αθλητή του συντοπίτη ΓΑΣ Μελίκης και συγκεκριμένα τον Γιάννη Λέφα.

Ο 42χρονος power forward, με μεγάλες παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες, αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή της ομάδας που ενισχύεται σημαντικά τόσο μέσω των ποιοτικών χαρακτηριστικών που προσδίδουν οι παίκτες που έχουν συμφωνήσει μέχρι στιγμής (ανανεώσεις και προσθήκες) όσο και της εμπειρίας από τα παρκέ.

Ο πρώην παίκτης του ΓΑΣ Μελίκης, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για μία δεκαετία περίπου, θα συνεργαστεί ξανά με τον πρόεδρο Σίμο Γαβριηλίδη, όταν ο ισχυρός άνδρας των Αετών ήταν υποστηρικτής και χορηγός του ΑΟΚ Βέροιας. τη διετία 2016-2018».