Σε διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” προχώρησε η Αγριά ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, καθώς πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Ανδρέα Σούλκο (22χρ., G) και τον Θωμά Σακκά (17χρ., PG).

Στο μεταξύ, ο σύλλογος της Μαγνησίας έκανε γνωστό και το πρόγραμμα των (οκτώ) φιλικών αγώνων που θα δώσει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, κάνοντας την αρχή από σήμερα (12/9) με αντίπαλο τη Νίκαια 2012.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

12/9 Νίκαια 2012 – Αγρια B.C
18/9 Αλμυρος – Αγρια B.C
26/9 Αγρια B.C – Ασπίδα Ξάνθης
30/9 Αγρια B.C – Νίκαια 2012
3/10 Αμπελώνας – Αγρια B.C
6/10 Αγρια B.C – Αμπελώνας
9/10 Αναγέννηση Λαμίας – Αγρια B.C
17/10 Αγρια B.C – Αλμυρος

Η ανακοίνωση για τον Σούλκο:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μεταγραφή με μορφή δανεισμού του Ανδρέα Σουλκο!!! Ο Ανδρέας ειναι 22 ετων και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας με την ίδια άνεση!! Πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αιόλου Τρικαλων στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής!!! Θα θέλαμε να Ευχαριστούμε την διοίκηση του Αιόλου για την παραχώρηση του παίκτη!!!

Ευχόμαστε στον Ανδρέα καλή μπασκετική χρόνια με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!»

Η ανακοίνωση για τον Σακκά:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μεταγραφή του Θωμά Σακκά!!! Ο Θωμάς είναι 17 ετών και αγωνίζεται στην θέση του point guard!! Έχει καταγωγή από το Βόλο και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στα Εκπαιδευτηρια Μπουκαλη στην πόλη της Λαμίας.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα Εκπαιδευτηρια Προμηθέα στο Βόλο όπου ο Θωμάς θα φοιτήσει τον τελευταίο χρόνο της σχολικής του εκπαίδευσης. Επίσης και για την συμμετοχή του στην σχολική ομάδα των εκπαιδευτηριων!!!

Καλωσορίζουμε τον Θωμά και του ευχόμαστε καλή μπασκετική χρόνια με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!!».