Ο Αίολος Αγυιάς πήρε τη νίκη από τον Ήφαιστο/Αχιλλέα μέσα στο Αίγιο, σε ένα δραματικό παιχνίδι, που κατέληξε εν τέλει στο σύνολο του Ανδρέα Παπαδημητρίου με 67-65.

Έτσι η πατρινή ομάδα επανήλθε στις νίκες, μετά την ήττα στην Ρόδο από τον Διαγόρα και την απουσία από τη δράση, λόγω ταλαιπωρίας στο δυναμικό της με κρούσματα κορονοϊού και μάλιστα πέρασε από μία δύσκολη έδρα.

Στο επιθετικό κομμάτι βγήκαν…μπροστά οι έμπειρες μονάδες του Αίολου. Ιδίως η τριάδα των Σταύρου Κάλλη, Ανδρέα Βουρνά και Παναγιώτη Παπαβασιλόπουλου ήταν ασταμάτητη και κίνησε τα νήματα στην επίθεση. Ο Κάλλης σημείωσε 15 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα, ο Βουρνάς ήταν καταλυτικός με 14 πόντους και 1 τρίποντο και ο Παπαβασιλόπουλος κέρδισε πολλές μάχες, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 12 πόντους και επίσης 1 τρίποντο.

«Κλειδί» του σημαντικού διπλού ήταν και ο νεαρός άσσος, Γοργότσης, ο οποίος άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και έκανε μεστή εμφάνιση με 8 πόντους, όντας άξιος συμπαραστάτης των προαναφερθέντων.

Άλλωστε ο Αίολος δίνει ιδιαίτερη σημασία στα τμήματα υποδομής και υπάρχει στην Α2 ΕΣΚΑ-Η η ΑΕ Αγυιάς, που τα πηγαίνει περίφημα, όντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Έτσι πολλά ταλαντούχα παιδιά, παίρνουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα από τον Παπαδημητρίου και ο Γοργότσης είναι ένα από αυτά.