Σημαντική “μεταγραφή” για τον Μίλωνα καθώς ο Δημήτρης Αγγελόπουλος εντάσσεται στο διοκητικό δυναμικό της ομάδας και θα βοηθήσει από το πόστο του υπεύθυνου χορηγιών το ιστορικό σωματείο της Νέας Σμύρνης. Μάλιστα η κίνηση αυτή δεν αφορά μόνο το μπάσκετ αλλά τον Μίλωνα συνολικά. Παράλληλα κομβική είναι η σημασία της κίνησης αυτής και για την ομάδα μπάσκετ του Μίλωνα αφού πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι στο οποίο ο Νίκος Καραγιάννης διαμορφώνει ένα πολύ δυνατό σχήμα πλέον και η ομάδα των ανθρώπων που ασχολούνται με την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης αλλά και με κάθε θέμα που απασχολεί την καθημερινότητα της αποτελούν ένα πολύ ισχυρό σύνολο.

Πέρα του Κωνσταντίνου Ασημακόπουλου και του προέδρου φυσικά του συλλόγου από τη διοίκηση του Μίλωνα την ομάδα αυτή άτυπα πλαισιώνουν άνθρωποι όπως οι Θάνος Χριστόπουλος και Πάρης Κατωμέρης, που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Δημήτρη Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΝΣ Μίλων, σε συνέχεια εισήγησης του Προέδρου, Μιχάλη Σακελλαρίδη ο Δημήτρης Αγγελόπουλος αναλαμβάνει υπεύθυνος χορηγιών του συλλόγου.

Η βοήθεια του αναμένεται να είναι πολύτιμη και καθοριστική στην προσπάθεια που καταβάλλουμε ήδη για να κάνουμε τον Μίλωνα ακόμα μεγαλύτερο.

Από την πλευρά του ο κ. Αγγελόπουλος μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων δήλωσε:

«Είναι γνωστό ότι οι μεγάλες μου αγάπες είναι ο αθλητισμός, η Νέα Σμύρνη και το Π. Φάληρο. Σαν παιδί γεννήθηκα στην οικογένεια του Μίλωνα και μετά από 30 χρόνια επιστρέφω στον σύλλογο που έκανα τα πρώτα μου μπασκετικά βήματα. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια όλων θα μπορέσουμε να αναδείξουμε περαιτέρω τον Μίλωνα και ενισχύσουμε τις προοπτικές και να εντείνουμε τις προσπάθειες για το κοινό στόχο της ανάπτυξης όλων των τμημάτων του συλλόγου. Για να γίνει αυτό, όμως, χρειάζεται σκληρή δουλειά από όλους μας».