Ο Πανελευσινιακός μπορεί φέτος να έχει αλλάξει πλάνο και να θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο, το οποίο θα απαρτίζεται από νεαρούς παίκτες με ταλέντο και όρεξη για μπάσκετ, δεν θα λείπουν όμως και οι παίκτες που με την εμπειρία και τις δυνατότητες τους θα ανεβάζουν το επίπεδο του συνόλου.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Ανδρέας Ψαρόπουλος, με τον έμπειρο “ψηλό” που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ΑΕΝ Κηφισιάς, να έρχεται σε συμφωνία με τους “σταχυοφόρους” και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο κλειστό της Γούβας. Ο Ψαρόπουλος είναι 31 ετών και αγωνίζεται τόσο στο “4” όσο και στο “5”, ενώ φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του, προσπαθώντας πολλές φορές σχεδόν… μόνος του να διατηρήσει την ΑΕΝΚ στην Β’ Εθνική.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δεδομένη, με την ομάδα του Ανδρέα Καλογήρου να βάζει το πρώτο… γρανάζι στη φετινή μηχανή της και να θέλει να συνεχίσει με ανάλογους ρυθμούς στην μετεγγραφική περίοδο.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η συμφωνία με τον Θανάση Καράμπελα, με τον νεαρό γκαρντ να δίνει τα χέρια με τη διοίκηση του Πανελευσινιακού, για τη μετεγγραφή του οποίου είχατε ενημερωθεί πρώτα από το basketblog.gr με σχετικό ρεπορτάζ.