Ο Αλέξης Καρατζάς θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ομάδα της Νέας Φιλαδέλφιας, κάτι που μάλλον αναπόφευκτο ήταν, αφού μετά από τρεις πολύ επιτυχημένες σεζόν και δη την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική, θα συνεχίσει να είναι ο στρατηγός της.

Η ομάδα ανακοίνωσε το γεγονός μέσω του λογαριασμού της στο Facebook:

«Συνεχίζουμε δυνατά, με Αλέξη Καρατζά!

Ο επί 3 συνεχόμενα χρόνια προπονητής της ανδρικής ομάδας της ΦΕΑ, ανανέωσε το συμβόλαιο του γι’ ακόμα μια χρονιά, και πλέον θα συνεχίσει να έχει την θέση του καπετάνιου στο ταξίδι της ΦΕΑ στις εθνικές κατηγορίες.
Ύστερα από 3 επιτυχημένες σεζόν, και 3 συνεχόμενες ανόδους, η ΦΕΑ με επικεφαλή τον κόουτς Αλέξη Καρατζά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Β’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών.
Ο κόουτς Καρατζάς ανανεώνει τα λόγια του, που όπως είχε δηλώσει και πέρσι “θα ήμουν τρελός να θέλω να φύγω από την ΦΕΑ».

Ο ίδιος μίλησε για τα επόμενα βήματα αλλά και τα σχέδια της ομάδας.

Συγκεκριμένα, είπε:

1)«Για αρχή, θα θέλαμε να μας πεις σε ένα γενικό πλαίσιο, τι στόχους θέτεις στην ομάδα για την νέα σεζόν;

Στόχος μας είναι σαφέστατα να συνεχίσουμε να έχουμε τη ταυτότητα μας ως ομάδα και να καθιερώσουμε την ΦΕΑ στις εθνικές κατηγορίες.

2)Ποιες θεωρείς ότι είναι οι αγωνιστικές δυσκολίες και ποια τα αγωνιστικά προτερήματα της Β’ Εθνικής κατηγορίας;

Η β εθνικη δυστυχώς μετά τις αποφάσεις που πήρε η εοκ για ανοδο τόσων ομάδων η οποία κατά τη γνώμη μου κρίνεται επιεικώς άσκοπη δε θα εχει πολλές διάφορες από τη περσινή Γ’ Εθνική. Θα έλεγα ότι θα ειναι κατά 30% μια δυσκολότερη Γ’ Εθνική στην οποία όμως θα πρέπει να περιμένουμε τη προκήρυξη της να δούμε τους ομίλους και πόσες ομάδες θα υποβιβάζονται για να κρίνουμε τη δυσκολία της. Περιμένουμε και εμεις να μάθουμε το πως θα εξελιχτεί αυτο το πείραμα που εκανε η ομοσπονδία. Για την ώρα δεν βλέπω κάποιο όφελος από όλο αυτό που έγινε.

3)Τι εφόδια θα χρειαστεί η νέα χρονιά; Μια χρονιά που δεν μοιάζει με προηγούμενες, καθώς οι παίκτες λείπουν καιρό από τις προπονήσεις τους μέχρι στιγμής.

Θα είναι παρα πολυ σημαντική η μεταβατική αυτή περίοδος η οποία θα είναι περίοδος αποκατάστασης περισσότερο θα ελεγα και όχι μεταβατικη όπως την χαρακτήρισα. Θα έλεγα ότι θα πρέπει οι παικτες να προετοιμαστούν για μικρότερες διακοπές καθώς ισως θα χρειαστεί οι ομαδες να ξεκινήσουν νωρίτερα από άλλες σεζον τις προετοιμασίες τους ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα στο ξεκίνημα της σεζόν. Ήδη έχει ξεκινήσει μια διαδικασία προπονησης ατομικής και ομαδικης η οποία όμως θα πρέπει να ειναι ιδιαίτερα εξειδικευμένη και με ανάλογα φορτία ώστε να επανέλθει ομαλά ένας αθλητής στην ρουτίνα του.

4)Τέλος, γνωρίζουμε ότι τα νερά της Β’ Εθνικής κατηγορίας είναι κάτι πρωτόγνωρο για πολλά μέλη αυτού του συλλόγου. Ποια συναισθήματα κυριαρχούν για την νέα χρονιά;

Αυτή τη στιγμή είμαστε στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας, ακόμη δεν έχει σχηματίστει το ροστερ της ομάδας αλλα η διάθεση μας είναι να μην κάνουμε αλλαγές και να γίνουν ελάχιστες βασικές προσθήκες. Μας έχει λείψει γενικώς το να βρισκόμαστε στα παρκε ανυπομονούμε φυσικά για την ημέρα που θα ξαναπαιξουμε ένα επίσημο ματς. Εγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση της ομάδας να καθοριστεί ένα μπατζετ ωστε να παρουσιάστουμε ανταγωνιστικοί για άλλη μια σεζόν , η ομάδα εξάλλου εχει μια ανοδική πορεία και είμαστε υποχρεωμένοι απεναντι στους εαυτούς μας να ακολουθήσουμε το ποτάμι.. Θα προσπαθήσουμε να πατήσουμε γερά στη Β’ Εθνική.

Συνεχίζουμε δυνατά, συνεχίζουμε μαζί!!».

Δείτε εδώ την ανάρτηση: