Το σερί των τριών νικών διακόπηκε την προηγούμενη Κυριακή (28/11) στα Μέγαρα και αρχής γενομένης από μεθαύριο (5/12, 17:00) ο Μανδραϊκός ευελπιστεί να αρχίσει ένα νέο. Η αποστολή της ομάδας του Σπύρου Σταθούλη, βέβαια, μόνο εύκολη δεν θα είναι στη Μάνδρα απέναντι στον… πεινασμένο για νίκες ΟΦΗ.

«Το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ είναι πολύ διαφορετικό από αυτό των Μεγάρων», τονίζει ο Κώστας Τσιπίδης. «Θέλουμε να κερδίσουμε γιατί τέτοιες νίκες είναι σημαντικότερες από μια νίκη εκτός προγράμματος απέναντι στους πρώτους, πόσο μάλλον όταν ο στόχος είναι κοινός. Η συντομότερη, το δυνατόν, παραμονή στην κατηγορία. Τα κλειδιά της αναμέτρησης είναι αρχικά η συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό και η πίστη στο πλάνο της ομάδας και φυσικά τα ριμπάουντ. Εάν ελέγξουμε μέχρι και το τελευταίο “σκουπίδι”, πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα», πρόσθεσε ο νεαρός αθλητής.

Όσον αφορά στην ήττα της προηγούμενης Κυριακής από τη Μεγαρίδα, ο Τσιπίδης δήλωσε: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Προβληματισμένοι μεν για το κακό ξεκίνημα του 1ου δεκαλέπτου (23-6) που εκεί κρίθηκε το ματς, αλλά ικανοποιημένοι δε για την αντίδραση που βγάλαμε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Τα Μέγαρα διαθέτουν ποιοτικότατους παίκτες, και όταν μια νέα ομάδα όπως ο Μανδραϊκός με πολύ μικρό Μ.Ο. ηλικίας διεκδικεί μέχρι το τελευταίο δίλεπτο τη νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για τη συνέχεια.

Σαφώς και θέλαμε να κερδίσουμε αλλά πρόκειται για μια ήττα, “εντός προγράμματος” αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι. Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και αυτό το δείχνουν και οι νίκες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους όπως το Φάληρο, ο Πανιώνιος, αλλά και τα Μελίσσια».