Ο Μανδραϊκός δεν άρχισε καλά τη χρονιά στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής, ωστόσο μετά το αρχικό 0-3 μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, ένα σερί που θα δοκιμαστεί την προσεχή Κυριακή (28/11, 17:00) στα Μέγαρα απέναντι σε μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, τη ΝΕΜ.

«Σίγουρα θα πρέπει να έχουμε διάθεση και να βγάλουμε ενέργεια. Είναι δύο πράγματα που θέλουμε να αποτελούν την ταυτότητα μας σε κάθε παιχνίδι. Κάτι επίσης πολύ σημαντικό είναι η σκληράδα που θα πρέπει να έχουμε στην άμυνα», τονίζει ο Γιώργος Τσάμης ενόψει του μεθαυριανού αγώνα.

«Κάθε παίκτης που θα μπαίνει θα πρέπει να ξεκινάει από την άμυνα, η ΝΕΜ έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση και είναι κάτι το οποίο ξέρουμε. Κάθε ομάδα θέλει να κερδίζει τους πρωτοπόρους, οπότε έχουμε και έξτρα κίνητρο για να πάρουμε μια νίκη εκτός έδρας σε ένα τοπικό ντέρμπι. Είμαστε το αουτσάιντερ, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και δεν υπάρχει άγχος», συμπληρώνει ο νεαρός αθλητής, που μίλησε ακόμα και για τα προηγούμενα παιχνίδια του Μανδραϊκού στο 2ο όμιλο.

«Η αλήθεια είναι ότι μετά τις πρώτες τρεις ήττες επικρατούσε μία απογοήτευση όχι τόσο για τα αποτελέσματα αλλά για τον τρόπο που έχανε η ομάδα. Όμως δουλέψαμε πολύ, είδαμε στο βίντεο τα λάθη μας και βγάλαμε ένα καλύτερο πρόσωπο στα τρία τελευταία ματς, πράγμα που μας έδωσε τρεις πολύ σημαντικές νίκες και ταυτόχρονα άλλαξε την ψυχολογία μας», πρόσθεσε ο Τσάμης.