Αναλυτικά η συγκινητική ανάρτηση του Ηλία Κουγιουμτζίδη:

«Έπειτα από 6 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον σύλλογο των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων, την δεύτερη οικογένειά μου, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να πω “αντίο”. Φεύγω “γεμάτος” από εμπειρίες και συναισθήματα και ταυτόχρονα ικανοποιημένος καθώς οι χαρές που έζησα σε όλο αυτό ωραίο ταξίδι από την β ΕΚΑΣΘ μέχρι την Β’ Εθνική, ήταν πολύ περισσότερες από τις λύπες.

Θα ήθελα πρώτα απ όλα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τον πρόεδρο αδερφό μου και πατέρα μου Dimitris Iatrou ο οποίος με αγκάλιασε απ την πρώτη στιγμή και ήταν δίπλα μου σε όλα επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αδερφό μου και συγκάτοικο μου στις αποστολές Polis Polikarpos για τις ατέλειωτες ώρες που περάσαμε μαζί και τις ατέλειωτες ώρες καυλάντας ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον έτερο πρόεδρο της ομάδας και αδερφό Χρόνη Κεχαγιά που ήταν δίπλα μου σε όλα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και σταφ που συνεργάστηκα αλλά θα ήθελα να κάνω Μια ειδική αναφορά θα ήθελα να κάνω στους δυο τελευταίους προπονητές που είχα την τιμή να συνεργαστώ Lefteris Chatzikyriakidis και Δημήτρη Γεροφωτη σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για την άψογη συνεργασία και τις πολύτιμες συμβουλές που μου δίνατε καθημερινά !

Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης και των 3 ομάδων που προέκυψαν από τις συγχωνεύσεις Πειραματικό, Παναθλητικός Πειραματικό , Μαχητές Πειραματικού Πεύκων.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που είχα την τιμή να συνεργαστώ και να προπονήσω !

– Θα μου λείψει το σπίτι μου..

Υ.Γ. .Δε λέμε ποτέ τέλος αλλά εις το επανιδείν…»