Παρελθόν μετά από τέσσερα χρόνια κοινής σύμπλευσης στις εθνικές κατηγορίες, οι δρόμοι των Οίακα Ναυπλίου και Χάρη Κουλουριώτη θα βαδίζουν στο εξής διαφορετικές πορείες.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός απηύθυνε το δικό του μήνυμα αποχαιρετισμού στην ομάδα του τα τελευταία χρόνια, με την οποία υποβιβάστηκαν κατά την περσινή σεζόν από την Α2 Ανδρών στη Β’ Εθνική, εκεί όπου δεν θα συνεχίσει στο πλευρό της.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Κάποια στιγμή στη ζωή πρέπει να παιρνουμε και δύσκολες αποφάσεις. Έτσι λοιπόν κι εγώ με δυσκολία αποφάσισα να κλείσω ένα κύκλο 4 ετων στην ομάδα με την οποία έζησα τις μεγαλύτερες επιτυχίες ως πρώτος προπονητής. Ένα Ευχαριστώ σε όλους όσους συνεργάστηκα (διοίκηση, επιτελείο και αθλητες) και όσους μας στηριξαν (φιλαθλοι, χορηγοί και φορείς) είναι λίγο, καθώς μέσα από αυτή την τετραετή παρουσία μου στον Οίακα δημιούργησα σχέσεις ζωής με αρκετούς ανθρώπους! Μια ιδιαίτερη αναφορά και στους μικρούς μας αθλητές αλλά και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου! Η ζωή συνεχίζεται και η ομάδα θα βρει το δρόμο της! Καλή Συνέχεια στην ομάδα του Ναυπλίου!

Christos Balaskas Vagelis Karpatselis Κώστας Ρέππας Christos Katsigiannis Μιχαλης Καζας Evagelos Karpatselis Georgakopoulos Vasillis Γιωργος Καχριμανης Tasos Dagres Nikos Ntantis Dimitris Kostouros Lefteris Kokkalas Βαγγέλης Τσοτσόκος Διαμαντής Φιλίνης Χειροκράτημα Ναύπλιο Kostas Masouras Γιάννος Τζάνης Giorgos Papoulias Georgia Atheridi Scocco Σάκης Σπανός Vagelis Balaskas Petros Bitzis Στελιος Μπαλασκας.Κ. Σπύρος Κόκκινος George Kelalis John Keris…οι παίκτες είναι πολλοί αλλα ήταν και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές…Σας ευχαριστώ όλους!».