Κάτοικος Νέας Ερυθραίας θα είναι και στην προσεχή αγωνιστική περίοδο ο Χρήστος Σκάνδαλος. Ο Πανερυθραϊκός ήθελε να κρατήσει τον ταλαντούχο Κρητικό γκαρντ, ο παίκτης ήθελε να μείνει στην ομάδα και αφού το ήθελαν και οι δυο ήταν σίγουρο ότι θα μείνουν μαζί. Και έμειναν, καθώς ο Πανερυθραϊκός ανακοίνωσε ότι ο Σκάνδαλος υπέγραψε νέο συμβόλαιο ενός έτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χρήστος Σκάνδαλος… reloaded! Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Χρήστο Σκάνδαλο για ακόμη έναν χρόνο.

Ο ταλαντούχος Κρητικός γκαρντ της ομάδας μας ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξε το περασμένο καλοκαίρι ο Δημήτρης Χουχουλής, τόσο με την εξαιρετική του παρουσία στην παρθενική του χρονιά με την ερυθρόλευκη φανέλα, όσο και με τον “αδαμάντινο” χαρακτήρα” του, που τον έκανε να ξεχωρίζει και εκτός παρκέ. Έτσι, η από κοινού επιθυμία για συμπόρευση και την επόμενη σεζόν έγινε γρήγορα πράξη, με τον Χρήστο να αποτελεί υπερπολύτιμο “γρανάζι” της μηχανής του Πανερυθραϊκού μας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Αναφερόμενος στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Πανερυθραϊκό, ο Χρήστος Σκάνδαλος, μιλώντας στην Επίσημη Σελίδα της ομάδας μας, τόνισε: “Δεύτερη σεζόν που θα φοράω τη φανέλα του Πανερυθραϊκού και δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου γι’ αυτό! Η πρώτη μου χρονιά μπορώ να πω ότι κύλησε κάτι παραπάνω από επιτυχημένα, τόσο για εμένα, όσο και για την ομάδα και η ανανέωση της συνεργασίας μας ήταν φυσιολογική εξέλιξη… Δεν είχαμε παρά να δώσουμε συνέχεια σε αυτό που ξεκινήσαμε πέρσι και αυτό συνέβη! Βίωσα μία άψογη αντιμετώπιση από τους ανθρώπους του Πανερυθραϊκού, που από την πρώτη στιγμή με έκαναν να αισθάνομαι ότι αγωνίζομαι χρόνια στην ομάδα, ήταν πάντοτε στο πλευρό μου και εγώ, απ’ την πλευρά μου, προσπάθησα να ανταποδώσω, δίνοντας την ψυχή μου για τον Πανερυθραϊκό. Αυτή τη δεύτερη χρονιά μου, πλέον, στην ομάδα, πάντοτε με την καθοδήγηση του κόουτς Χουχουλή που αποτελεί… εγγύηση, θα παλέψω να γίνω ακόμη καλύτερος, να βελτιωθώ κι άλλο και να δώσω ακόμη περισσότερα, προκειμένου να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου, ώστε να κάνουμε ένα βήμα πιο ψηλά! Καλή μας σεζόν!”.