Η Ελευθερούπολη ολοκλήρωσε και την 4η φετινή μεταγραφική της κίνηση. Η ομάδα που ανέβηκε φέτος στην Β’ Εθνική συνεχίζει να ενισχύεται και με έμπειρους παίκτες, αλλά και με νέα πολύ σημαντικά ταλέντα. Σ’ αυτό το δεύτερο επίπεδο ανήκει η 4η μεταγραφή της ομάδας. Μετά τους Λαζαρίδη, Σταμπουλή, Γκέλιο ο σύλλογος απέκτησε και τον Δημήτρη Μπέσσα. Ο 18χρονος παίκτης ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ (ανήκε ως τώρα στο Εφηβικό τμήμα).

Ο Μπέσσας είχε παίξει με τον ΠΑΟΚ στην τελική φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος το 2017 και θεωρείται πολύ ταλαντούχος παίκτης. Η ομάδα όμως, δεν σταματάει εκεί. Συνεχίζει το ψάξιμο στο μεταγραφικό παζάρι. Μάλιστα η Ελευθερούπολη δείχνει να έχειο βάλει στο μάτι έναν νεαρό ταλαντούχο γίγαντα! Ο λόγος για τον Αλί Μπουτσακτσί. Ο 18χρονος παίκτης, που βλέπει τον κόσμο από τα 2.13μ. ανήκει στον Αρίωνα Ξάνθης και η Ελευθερούπολη προσπαθεί να τον αποκτήσει έστω και ωα δανεικό.

Η ανακοίνωση του ΓΣΕ για την απόκτηση του Δημήτρη Μπέσσα:

“Ο Δημήτρης Μπέσσας ανήκει από σήμερα στο δυναμικό του ΓΣΕ και θα βοηθήσει στην γεμάτη απαιτήσεις χρόνια που έρχεται. Ο Δημήτρης τα τελευταία 3χρονια αγωνιζόταν με τα χρώματα του PAOK BC .Καλώς ήρθες Δημήτρη”.