
Ο Ηλίας Δαρμής αναμένεται να φοράει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο τα χρώματα της Ένωσης Ιλίου, με τον νεαρό αθλητή να ανακοινώνεται με κάθε επισημότητα από την ομάδα της πρωτεύουσας το πρωί της Τετάρτης (6/7).
Ο Δαρμής αναμένεται να αποτελέσει ξανά μια από τις κύριες μονάδες της μηχανής του Τάκη Πανούλια στο πάντοτε δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπως άλλωστε είχε πράξει και κατά την περασμένη πλέον χρονιά.
Aναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Ηλία Δαρμή, ο οποίος θα ενισχύσει για μια ακόμη σεζόν την ομάδα μας στο ταξίδι της στην Β΄Εθνική.
Ο Ηλίας επέστρεψε την περσινή σεζόν στην ομάδα μας και έδειξε με την δύναμη, το πάθος και την ενέργεια που βγάζει στο παρκέ πόσο πολύτιμη μονάδα ήταν για την πορεία της ομάδας μας προς την παραμονή.
Ευχόμαστε στον Ηλία υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο της ομάδας μας!».