Δημήτρης Χουχουλής και Πανερυθραϊκός αποτελούν το μακροβιότερο ζευγάρι στα δρώμενα της προπονητικής, και έτσι θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία για μια ακόμα χρονιά, μια πορεία που ξεκίνησε το 2000, και συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά:

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον έμπειρο τεχνικό της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, κ. Δημήτρη Χουχουλή, ο οποίος θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Δημήτρης Χουχουλής, έχοντας αναλάβει τα καθήκοντα του στην ομάδα από το 2000, με σωστή φιλοσοφία, μεθοδικότητα αλλά και σκληρή, επίπονη και επίμονη δουλειά έχει συμβάλλει στην επίτευξη μιας σπουδαίας επιτυχίας με τη συνεχή παρουσία της ομάδας μας στις Εθνικές Κατηγορίες όλα αυτά τα χρόνια. 
Με την ηγετική του φυσιογνωμία αποτέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια που γίνεται κάθε χρόνο από αυτή την ομάδα.

Και επειδή οι επιτυχημένες συνταγές δεν αλλάζουν, σύσσωμη η οικογένεια του Πανερυθραϊκού θα ήθελε να του εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της για την αφοσίωση του όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την προσφορά του στον Σύλλογο και φυσικά να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στο έργο του και γι’ αυτή τη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.