Το απόγευμα της Κυριακής (28/11, 17:00) είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ντέρμπι του Βόλου για τον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής και ο… συναγερμός έχει ηχήσει εδώ και μέρες στην πόλη. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Νίκη και όπως ανακοίνωσαν σήμερα (26/11) οι φιλοξενούμενοι, δεν θα έχουν τους οπαδούς τους. Τουλάχιστον αυτή ήταν η σύσταση της ΕΟΚ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας…

«Μετά από τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ε.Ο.Κ., ο υπεύθυνος της Ε.Ο.Κ. για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και μέλη των Δ.Ε. της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού Βόλου αποφασίστηκε να γίνει αυστηρή σύσταση στους φιλάθλους της ομάδας μας να μην μεταβούν οργανωμένα και με διακριτικά στο Ε.Α.Κ. Βόλου για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (28/11, 17:00)», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Νίκης Βόλου.

Οι δύο ομάδες διάγουν αντίθετες πορείες μέχρι στιγμής στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, καθώς η μεν Νίκη βρίσκεται στην 3η θέση με ρεκόρ 4-2, ο δε Ολυμπιακός είναι κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού με τέσσερις ήττες σε πέντε αγώνες.