Ντεμαράζ ανανεώσεων από την ομάδα του Μακεδονικού, καθώς ο 21χρονος small forward, είναι ο 7ος παίκτης που παραμένει από το περσινό ρόστερ.

Ο νεαρός αθλητής ήταν εξαιρετικός τη φετινή χρονιά, Την επόμενη σεζόν θα ενισχύσει την ομάδα της Μακεδονίας στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Δείτε την ανακοίνωση του Μακεδονικού:

“Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Κομμάτα.

Ο 21 ετών υψηλόσωμος παίκτης, που αγωνίζεται ως small και power forward, κέρδισε με το ταλέντο του την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του προπονητή, Δημήτρη Γεροφώτη, εξαργυρώνοντας τη φετινή του παρουσία στην ομάδα με ανανέωση της συνεργασίας του μαζί της.

Έτσι, η εβδομάδα κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο Κομμάτας γίνεται ο έβδομος παίκτης που ανανεώνει για τη νέα χρονιά, μετά τους Φλιάτη, Πρωτούλη, Βαρδή, Τσαούση, Αζίζη και Παλιαχάνη, συμπληρώνοντας το ένατο κομμάτι του παζλ της επόμενης σεζόν, μετά και την απόκτηση των Χατζηκυριακίδη και Δημητριάδη.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Γιάννη μια υγιή σεζόν, κατά την οποία θα καταφέρει να εκπληρώσει προσωπικούς και ομαδικούς στόχους!”

Δείτε την ανάρτηση της ομάδας: