Τα περιθώρια στενεύουν για τον Μανδραϊκό στο 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Μετά την 9η σερί ήττα της Τετάρτης (30/3) στη Βούλα από τον Πρωτέα, η ομάδα του Σπύρου Σταθούλη απέχει πλέον τρεις νίκες από την πολυπόθητη 10η θέση, με επτά αγώνες να απομένουν, συμπεριλαμβανομένων και δύο εξ αναβολής. Ο αυριανός εντός έδρας αγώνας με τον Άρη Νίκαιας (3/4, 17:00), λοιπόν, μόνο σαν “τελικός” μπορεί να χαρακτηριστεί.

«Ένα δύσκολο και πολύ καθοριστικό παιχνίδι για την επίτευξη του στόχου μας. Κλειδιά για το ματς θα είναι η συγκέντρωση, η ενέργεια και η διάθεση που θα έχουμε στο παρκέ για 40 λεπτά», τόνισε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook ο Δημήτρης Σταματίου. Ο 3ος σκόρερ του Μανδραϊκού (με 148 πόντους σε 17 αγώνες) μίλησε ακόμα για την πρόσφατη ήττα από τον Πρωτέα Βούλας

«Στο παιχνίδι με τον Πρωτέα εμφανιστήκαμε ανέτοιμοι και παρά τη προσπάθεια που κάναμε δεν καταφέραμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η εικόνα της ομάδας έχει προβληματίσει το τελευταίο διάστημα καθώς τα αποτελέσματα των αγώνων δυστυχώς δεν αντικατοπτρίζουν τη προσπάθεια και τη δουλειά που κάνουμε στη προπόνηση. Κοιτάμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, να βελτιωνόμαστε καθημερινά και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια».