Ο Μανδραϊκός “καθάρισε” από τον κορονοϊό και έπειτα από μεγάλη απραξία θα προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια του και να πάρει μία νίκη που έχει μεγάλη ανάγκη. Βέβαια, δυσκολότερη αποστολή από αυτήν που ακολουθεί, απέναντι στην πρωτοπόρο ΝΕΜ (20/3, 17:00), δεν θα μπορούσε να έχει στην 20ή αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής

«Ο αγώνας με τη ΝΕΜ είναι υψίστης σημασίας για εμάς αφού εκτός από τοπικό ντέρμπι, σηματοδοτεί και την επιστροφή μας στην αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες αποχής. Τόσο η όρεξή μας για παιχνίδι αλλά και η βαθμολογική μας θέση, δεν μας αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού. Σκοπός μας είναι να παρουσιαστούμε όσο πιο αντάξιοι των περιστάσεων γίνεται» τόνισε στη σελίδα της ομάδας στο Facebook ο Μάνος Σπυρίδωνος.

Ο Μανδραϊκός πάτησε παρκέ για τελευταία φορά στις 27 Φεβρουαρίου, αφού αναβλήθηκαν λόγω covid-19 οι επόμενοι δύο αγώνες του. Το θέμα είναι ότι μετράει 6 συνεχόμενες ήττες, έχει πέσει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής (με ρεκόρ 5-11) και αγνοεί τη νίκη από τις 19 Δεκεμβρίου 2021. Θέλει λοιπόν επειγόντως μία νίκη-ανάσα.

«Η ομάδα μας μετράει ένα αρνητικό σερί στις τελευταίες αγωνιστικές που δεν αντικατοπτρίζει τις ικανότητές μας. Με αφορμή την καραντίνα στην οποία υποχρεωθήκαμε όμως, μπορέσαμε να πάρουμε μια απόσταση από την κακή μας ψυχολογία σαν σύνολο. Οι πολλοί τραυματισμοί μας έχουν κοστίσει, αλλά είμαστε όλοι αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να έχουμε την καλύτερη δυνατή έκβαση στο πρωτάθλημα φέτος», τονίζει ο 22χρονος σέντερ.

«Η κατάσταση έχει αποκλιμακωθεί. Έχουμε αρνητικοποιηθεί σχεδόν όλοι και επιστρέφουμε σιγά σιγά στους προπονητικούς μας ρυθμούς. Σαν ομάδα, είχαμε σταθεί αρκετά τυχεροί μέχρι στιγμής όσον αφορά τον ιό, ωστόσο ούτε εμείς καταφέραμε να βγούμε αλώβητοι από την τελευταία έξαρση της πανδημίας. Απομονωθήκαμε, προστατέψαμε τους δικούς μας ανθρώπους και είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.

Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω πάλι την ομάδα μετά από την πολύμηνη αποχή μου. Στο μέτρο του δυνατού, δεν έπαψα στιγμή να δουλεύω για να είμαι έτοιμος μόλις η υγεία μου το επέτρεπε. Είναι η πρώτη χρονιά που αγωνίζομαι στην Β’ Εθνική και θέλω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου», πρόσθεσε ο Σπυρίδωνος.