Παίκτης του Πρωτέα Γρεβενών θα είναι και τη σεζόν 2021-22 ο Γιάννης Τζιουβάρας. Ο 18χρονος γκαρντ (2003, 1.91μ.) πέρασε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας πριν από μερικές ημέρες, εντούτοις δεν πρόκειται να διακόψει την ενασχόληση του με το μπάσκετ και δη με τον Πρωτέα, στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Τζιουβάρας έχει αγωνιστεί συνολικά σε 14 παιχνίδια την τελευταία διετία στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία με τον Πρωτέα Γρεβενών, μετρώντας 12 πόντους. Έγινε ο 5ος παίκτης που ανανέωσε από την περσινή ομάδα μετά τους Αλέξανδρο Κλωνάρα, Γιώργο Παλάσκα, Παναγιώτη Μαλλιούρα και Νίκο Μπόζιαρη.

Η ανακοίνωση του Πρωτέα:

«Στον Πρωτέα Γρεβενών θα αγωνιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο o Γιάννης Τζιουβάρας.

Ο 18 χρονος shooting guard παρά την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑ-ΜΑΚ), μπροστά στο δίπολο ή στο δίλημμα ‘’Πανεπιστήμιο-Ψυχαγωγία-άνεση’’ ή ‘’Πανεπιστήμιο-Αθλητισμός-στερήσεις ’’ επέλεξε το δεύτερο.

Στον αθλητή μας Γιάννη Τζιουβάρα απευθύνουμε όλοι εμείς που αποτελούμε την μεγάλη οικογένεια του ‘’Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ’’ Γρεβενών, τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο και του ευχόμαστε υγεία-πρόοδο και τύχη και κυρίως τον ευχαριστούμε για την επιλογή του να συνδυάσει την επιστήμη του με τον αθλητισμό, το μπάσκετ και την αγαπημένη του Ομάδα τον Πρωτέα».