Μερικές ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής ο Πρωτέας Γρεβενών ανακοίνωσε και τις τελευταίες δύο μεταγραφικές κινήσεις του. Πρόκειται για τον Μάριο Κωνσταντίνου και τον Ανδρέα Ασλανίδη.

Ο Κωνσταντίνου (18χρ., 1.94μ.) κατάγεται από την Κύπρο, έχει φορέσει τη φανέλα των εθνικών ομάδων παίδων και εφήβων και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον ΚΑΟΧ, έχοντας 17 πόντους στους δύο αγώνες που πρόλαβε να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική.

Ο Ασλανίδης, από την άλλη, βρισκόταν την προηγούμενη τετραετία στην Κοζάνη λόγω σπουδών και επέστρεψε φέτος στα Γρεβενά και στην ομάδα απ’ όπου άρχισε τη μπασκετική σταδιοδρομία του.

Η ανακοίνωση για τον Κωνσταντίνου:

«Τελευταία προσθήκη για τον Πρωτέα Γρεβενών, καθώς απέκτησε τον 18χρονο Μάριο Κωνσταντίνου.

Η Διοίκηση της ομάδας των Γρεβενών συμφώνησε με τον 18χρονο small forward να αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής με την φανέλα του Πρωτέα Γρεβενών.

Ο Μάριος Κωνσταντίνου έχει ύψος 1.94, κατάγεται από την Κύπρο και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ στον Απόλλωνα Λεμεσού, όπου έδειξε αμέσως το ταλέντο του.

Είναι διεθνής με τις ομάδες U16 & U18 της Κύπρου, ενώ στη Ελλάδα αγωνίστηκε κατά σειρά στον ΠΑΟΚ(Παιδικό),Χ.Α.Ν.Θ.(Εφηβικό-Ανδρικό) και την προηγούμενη περίοδο στον Κ.Α.Ο. Χαλκιδικής(Εφηβικό-Ανδρικό).

Μάριε σε καλωσορίζουμε στα Γρεβενά και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την νέα σου ομάδα».

Η ανακοίνωση για τον Ασλανίδη:

«Επιστροφή του Ανδρέα Ασλανίδη στον Φ.Ο.Πρωτέας Γρεβενών.

Ο 22χρονος small forward, που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου, κατέκτησε τρείς τίτλους Παίδων και Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. με τον Πρωτέα, ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία και στην ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής .

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδες της Κοζάνης (Λασσάνης και Εθνικός) όπου και διέμενε λόγω των σπουδών του.

Ανδρέα σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες».