Η Δόξα Λευκάδας μετά από μία σεζόν στη Γ’ Εθνική, επιστρέφει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, με το στόχο όλων να είναι η επιστροφή στα τοπ πρωταθλήματα.

Ο Γιώργος Ζαφειρούδης έχει δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον ρόστερ, με το οποίο θέλει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό προφίλ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Λίγα κομμάτια έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του φετινού κορμού και σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, μία μετεγγραφή που είναι προ των πυλών είναι αυτή του Φίλιππου Βακουφτσή.

Ο Βακουφτσής είναι 18 ετών, έχει ύψος 1,93 και αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο στο “2” όσο και στο “3”. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Μέγα Αλέξανδρου, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ. Θεωρείται ένας από τους εξελίξιμους παίκτες της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ και θέλει και ο ίδιος να πάρει εμπειρίες, σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως αυτό της Β’ Εθνικής.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη, με τη Δόξα Λευκάδας να θέλει να έχει κλείσει το ρόστερ της άμεσα.