Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το 1ο τουρνουά “Λάζαρος Τσιρέλας”, στη μνήμη του πρώην προέδρου του συλλόγου, που απεβίωσε σε ηλικία 35 ετών τον Απρίλιο του 2019.

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος πέρα από τον διοργανωτή Πολύγυρο, ο Μακεδονικός και δύο ομάδες της Γ’ Εθνικής, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς και ο Ναύαρχος Βότσης.

Η ανακοίνωση του Πολύγυρου:

«Υλοποιώντας την υπόσχεση ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ, το ΔΣ του ΑΟΠ θα διοργανώσει το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου επετειακό τουρνουά εις μνήμην του αδικοχαμένου φίλου και Προέδρου του συλλόγου, Λαζάρου Τσιρελα που έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Στο τουρνουά μπάσκετ ” ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΙΡΕΛΑΣ” που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου, θα τεθούν αντιμέτωπες οι εξής ομάδες: Α.Ο Πολυγύρου, Μακεδονικός, Απόλλων Καλαμαριάς και Ναύαρχος Βότσης.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας έχει ως εξής:

Στις πέντε το απόγευμα ο Μακεδονικός θα αντιμετωπίσει τον Ναύαρχο Βότση και στις επτά, ο ΑΟΠ θα παίξει με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στις τέσσερις το απόγευμα θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός και στις έξι το απόγευμα ο Μεγάλος Τελικός.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλα τα παιχνίδια (σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα δικαίωμα εισόδου έχουν οι πλήρως εμβολιασμενοι με επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού και οι ανεμβολίαστοι, οι οποίοι νόσησαν το τελευταίο εξάμηνο πάλι με σχετική επίδειξη του πιστοποιητικού νόσησης στην είσοδο)

Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστίες του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου τόσο στο Δήμο Πολυγύρου, όσο και στη Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής που στηριζουν την διοργάνωση».