Μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στα Μέγαρα (και την απώλεια της διαφοράς) το Αιγάλεω δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο, από το να κερδίζει τους αγώνες του και να περιμένει τη ΝΕΜ να στραβοπατήσει. Όπερ και εγένετο, λοιπόν. Από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

Το μεν “Σίτι” νίκησε εύκολα τον ΟΦΗ την Κυριακή (6/3), την ώρα που το Παλαιό Φάληρο ανάγκαζε τη ΝΕ Μεγαρίδας να ηττηθεί για πρώτη φορά εκτός έδρας έπειτα από 6 συνεχόμενες νίκες μακριά από το γήπεδό της. Αυτό επισήμανε και ο Αλέξανδρος Πολέμης, στις δηλώσεις που έκανε στη σελίδα του Αιγάλεω στο Facebook μετά το άνετο 92-67 επί του ΟΦΗ

«Μετά την ήττα μας από τα Μέγαρα, στη σημερινή μας εμφάνιση έπρεπε να έχουμε γρήγορη αντίδραση και να πάρουμε τη νίκη. Όλα τα παιδιά έδωσαν το 100% του εαυτού τους και φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε», δήλωσε ο γκαρντ του “Σίτι”, που πέτυχε 9 πόντους με δύο εύστοχα τρίποντα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Πλέον, οι δύο πρωτοπόροι έχουν ακριβώς το ίδιο ρεκόρ, οπότε η μάχη αρχίζει πάλι από το μηδέν. Έστω κι αν η Μεγαρίδα έχει πάντα το πλεονέκτημα στη μεταξύ τους ισοβαθμία.