Πιστός στο μπάσκετ της Λάρισας, και δε στην ΑΕΛ παραμένει ο Κώστας Σαριμπαλίδης, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με τους «βυσσινί». Ο 29χρονος γκαρντ μετά τον Φοίνικα Λάρισας βρέθηκε στην ΑΕΛ το 2014 και πλέον συνεχίζει την πορεία του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά:

Για μία ακόμη χρονιά, η διοικούσα επιτροπή βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστό ότι ο Κώστας Σαριμπαλίδης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ΑΕΛ, και θέλει να εκφράσει την πλήρη ικανοποίησή της για την παραμονή του στην ομάδα.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΣΑΡΙΜΠΑΛΙΔΗ
«Ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές και αυτό φάνηκε και στις συζητήσεις που κάναμε τις τελευταίες ημέρες. Έχουμε ξεκινήσει μία σημαντική προσπάθεια για την ΑΕΛ και το μπάσκετ της Λάρισας τα τελευταία χρόνια και καλούμαστε όλοι να συνεχίσουμε στα ίδια βήματα. Εξάλλου η σταθερότητα και η αγαστή συνεργασία -στοιχεία που βρίσκει κανείς στην ΑΕΛ- αποτελούν τα κατάλληλα εχέγγυα για κάθε αθλητή σε μία ομάδα ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί πριν από την έναρξη κάθε αγωνιστικής περιόδου».