Επιτέλους… κάτι άρχισε να κινείται στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε σήμερα (3/8) την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ενόψει της επόμενης χρονιάς στη Β’ Εθνική, κάνοντας την αρχή με τον Νίκο Μίχαλο.

Ο 44χρονος γκαρντ επέστρεψε για να ενισχύσει τον “ιστορικό” στη Β’ Εθνική πέντε χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή στην τρίτη τη τάξει κατηγορία. Τη σεζόν 2015-16 ο Μίχαλος είχε 391 πόντους σε 30 αγώνες στη Β’ Εθνική με τους “κυανέρυθρους”, βοηθώντας τον να ανέβει στην Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η υλοποίηση του σχεδιασμού με στόχο ο Πανιώνιος να κάνει το restart και να παρουσιαστεί δυνατός τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε! Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Νίκο Μίχαλο.

Ο έμπειρος γκαρντ (1.93μ.) στηρίζοντας το πλάνο που θέλει να ακολουθήσει η ομαδα μας, επεστρεψε για να αποτελέσει βασικό ηγέτη της νέας προσπάθειας αναγέννησης που ξεκινάει για τον «Ιστορικό». Προσπάθεια, η οποία θα χαρακτηρίζεται από το «πάντρεμα» νέων και ελπιδοφόρων παικτών, με έμπειρους αθλητές που γνωρίζουν τις δυσκολίες της κατηγορίας και είναι σε θέση να προσφέρουν τα μέγιστα στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ο Νίκος θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην ομάδα μας έχοντας περάσει επίσης από διάφορες άλλες ομάδες με την τελευταία να είναι το Παγκράτι στην Α2 εθνική κατηγορία.

Καλωσορίζουμε και πάλι τον Νίκο στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές νίκες».