Μία ημέρα μετά τον… γερόλυκο Νίκο Μίχαλο ο Πανιώνιος ανακοίνωσε άλλους τρεις παίκτες, που όλοι τους είναι γεννηθέντες το 2003. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Λάζαρη, τον Μιχάλη Χρήστου και τον Κυριάκο Κολσούζογλου.

Ο πρώτος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του “ιστορικού” και την προηγούμενη χρονιά συμμετείχε και στην ανδρική ομάδα. Οι άλλοι δύο αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι, αμφότεροι από την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Νέα προσπάθεια χωρίς νέα παιδιά… δεν γίνεται!

Στην επανεκκίνηση που θα κάνει η ομάδα μας από το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν οι νεαροί αθλητές, οι οποίοι καθοδηγούμενοι από τον προπονητή μας, Γιώργο Μπιτζάνη, και με τις πολύτιμες συμβουλές του αρχηγού μας, Νίκου Μίχαλου, θα σηκώσουν την ευθύνη που δημιουργεί η «βαριά» φανέλα του Πανιωνίου. Άλλωστε, είναι χαραγμένη στο DNA του Συλλόγου μας ως φιλοσοφία η ανάδειξη παιδιών με ταλέντο και δίψα για διάκριση!

Αναλυτικά, στο δυναμικό του Ιστορικού ανήκουν:

* Αλέξανδρος Λάζαρης, 2003, 1.88m, 1-2

Από τα Junior του Πανιωνίου, χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2018-19 με την ομάδα παίδων του Πανιωνίου, συμμετείχε στην περσινή ανδρική ομάδα και φέτος αναμένεται να κάνει το βήμα παραπάνω

* Μιχάλης Χρήστου, 2003, 1.94m, 2-3

Για πολλά χρόνια στις ακαδημίες του Πανιωνίου, χάλκινο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα 2018-19 με την ομάδα παίδων του Πανιωνίου, επιστρέφει μετά τα δύο τελευταία χρόνια στο εφηβικό του Deree και της ΑΕΚ

* Κυριάκος Κολσούζογλου, 2003, 2.02m, 5

Από τον Άρη Σύρου, τα δύο τελευταία χρόνια στο εφηβικό της ΑΕΚ.

Αλέξανδρε, Μιχάλη, Κυριάκο, καλωσήλθατε στη μεγάλη οικογένεια του Πανιωνίου!».