Δύο παίκτες που αναμένεται να βοηθήσουν τα μέγιστα ανακοίνωσε σήμερα (2/9) ο Πανιώνιος. Ο “ιστορικός” απέκτησε τον 27χρονο Αλέξανδρο Μήτσιαλο και τον 21χρονο Ανδρέα Ρουμελιώτη, δύο παίκτες που αναμένεται να… κάνουν μπόλικο κουπί στη νεανική ομάδα του Γιώργου Μπιτζάνη.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής οι “κυανέρυθροι” έχουν ανακοινώσει τους Νίκο Μίχαλο, Αλέξανδρο Λάζαρη, Μιχάλη Χρήστου, Κυριάκο Κολσούζογλου, Γιώργο Μπελίτση, Γιώργο Κανελλόπουλο, Στέφανο Βαλιώτη, Ηλία Λιαράκο, Ανδρέα Κουτσούγερα, Κώστα Τσιπίδη και Ευθύμη Μοσχόπουλο.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Η Πανιώνια οικογένεια μεγαλώνει. Μαζι μας ακόμα δύο παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα στην Β εθνική.

Ανδρέας Ρουμελιώτης, 2000, 1.96μ, θέση 2-3

Ξεκίνησε το μπάσκετ στον ΑΟΝΑ, ανδρώθηκε όμως στις Ακαδημίες του “Ιστορικού” με την παιδική ομάδα του οποίου κατέλαβε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιλεγόμενος και ως μέλος της καλύτερης πεντάδας της τελικής φάσης. Στην συνέχεια κέρδισε το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων με τον Ολυμπιακό. Μετά το εφηβικό, συμμετείχε στην ανδρική ομάδα του Πανιωνίου (Α1 εθνική), στο Ψυχικό (Α2 εθνική), ενώ την περασμένη αγωνιστική σεζόν ήταν στην ομάδα του Μανδραϊκού (Β’ εθνική).

Αλέξανδρος Μήτσιαλος, 1994, 2.04m, θέση 4-5

Ο Αλέξανδρος είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες του αναπτυξιακού προγράμματος της χώρας μας (Παμπαίδων εώς Νέων Ανδρών). Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΚ Βέροιας, και μεταπήδησε στο εφηβικό και στη συνέχεια την ανδρική ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας (Α1 εθνική). Επόμενες ομάδες του ήταν ο Ηρακλής (Α2 εθνική), το Παγκράτι (Α2 & Β εθνική), ο Δούκας (Β εθνική), ο Πρωτέας Βούλας (Β εθνική) και την περασμένη αγωνιστική σεζόν ο Εθνικός Πειραιά (Β εθνική).

Ανδρέα, Αλέξανδρε καλώς ήρθατε».