Αποφασισμένος να αφήσει γρήγορα πίσω του τη “μαύρη περίοδο” που διανύει και να βάλει πλώρη για ψηλότερα, είναι ο Πανιώνιος. Όπως ανακοίνωσε σήμερα (5/4) η διοίκηση του “Ιστορικού”, επήλθε συμφωνία με τους Θεόδωρο Μικρόπουλο και Παναγιώτη Ηλιάδη, προκειμένου να συμπράξουν οικονομικά στη νέα προσπάθεια που θα γίνει στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης, με σκοπό τη δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει ως άμεσο στόχο την άνοδο στην Α2 τη σεζόν 2022-23.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο οι “κυανέρυθροι” κάθε άλλο παρά ψηλά κοιτάζουν. Με απολογισμό 8-12 και τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν στο 2ο όμιλο (συν δύο εξ αναβολής αγώνες), ο Πανιώνιος απέχει μόνο μία νίκη από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Μέσα στο στενάχωρο κλίμα των τελευταίων ημερών μεταξύ του πανιώνιου κόσμου λόγω κυρίως της αρνητικής εξέλιξης στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου μας, μία πραγματικά πολύ ευχάριστη εξέλιξη έρχεται να φωτίσει και να δώσει μία αισιόδοξη προοπτική στο τμήμα Μπάσκετ του Πανιωνίου.

Ο Πανιώνιος είναι ενιαίος, παραμένει δυνατός και παρ’ όλες τις δυσκολίες και πληγές που είχαν συσσωρευθεί τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει και έχει ανθρώπους που εργάζονται και πασχίζουν να βρίσκουν λύσεις και προοπτικές για τον Ιστορικό.

Χθες Δευτέρα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΓΣΣ είχαν συνάντηση με τους κύριους Θεόδωρο Μικρόπουλο και Παναγιώτη Ηλιάδη και ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία άμεσης συνεργασίας για την ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Πανιωνίου.

Οι ειλικρινείς συζητήσεις για τις προοπτικές του Συλλόγου, τα Πανιώνια αισθήματα και η πίστη στην δυναμική και το ειδικό βάρος του ονόματος του Πανιωνίου, οδήγησαν σε μία συμφωνία να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας Μπάσκετ από την καινούρια αγωνιστική περίοδο και με μόνο στόχο την δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας που θα εξασφαλίσει σε πρώτη φάση την άνοδο στην Α2 Basket League και σταδιακά θα οδηγήσει τον Πανιώνιο να ξαναγίνει ένας υγιής πρωταγωνιστικός Σύλλογος στο Ελληνικό Μπάσκετ. Εκεί που γνωρίζουμε και πιστεύουμε όλοι ότι ανήκει.

Ευχαριστούμε θερμά τους κυρίους Μικρόπουλο και Ηλιάδη για την εμπιστοσύνη τους και την νέα αισιόδοξη προοπτική που δίνουν στο τμήμα Μπάσκετ του Ιστορικού. Είμαστε σίγουροι ότι όλος ο κυανέρυθρος κόσμος θα «αγκαλιάσει» με τον τρόπο του την νέα αυτή προσπάθεια και θα αποδείξει ότι τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας».