“Βράζουν” στην Ελευσίνα με τους διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης με την Αχαγιά ’82, τους οποίους θεωρούν υπεύθυνους για την ήττα (57-56) που γνώρισαν από την ομάδα της Πάτρας, γεγονός που φαίνεται από την καυστική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι άνθρωποι του Πανελευσινιακού λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού.

 

Εκτός από τους διαιτητές, οι Ελευσίνιοι “τα έχουν” και με μερίδα ανθρώπων του Πατρινού Συλλόγου, κατηγορώντας τους για απρεπή συμπεριφορά απέναντι στον πρόεδρο και την ομάδα του Πανελευσινιακού.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελευσινιακού:

 

«Κλοπή αποτελέσματος στην Αχαγιά

Στο παιχνίδι που έληξε πριν από λίγο, γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης διαιτησίας, που με τα σφυρίγματα της έκρινε το τελικό αποτέλεσμα! Είναι αρχή μας εδώ και χρόνια να μην σχολιάζουμε τους διαιτητές. Η σημερινή όμως παρουσία των κκ Χουγιάζου και Καραμπιτσάκου, ξεπέρασε τα εσκαμμένα και την κόκκινη γραμμή που έχουμε θέσει… Δηλώνουμε λοιπόν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα ανεχθούμε κανένα ίχνος έλλειψης σεβασμού προς την ομάδα μας από εδώ και στο εξής από κανέναν κύριο διαιτητή. Ό,τι αξίζουμε να παίρνουμε μέσα στο γήπεδο θα το παίρνουμε, χωρίς εκπτώσεις!

Τέλος, θέλουμε να σταθούμε στην απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας ανθρώπων του Συλλόγου της Αχαγιάς 82 για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον Πρόεδρο του Πανελευσινιακού και μέλη της αποστολής μας! Είναι ίσως η μοναδική φορά στα τόσα χρόνια που ομάδα δεν εκτίμησε και σεβάστηκε την φιλοξενία που τους παρείχαμε στην Ελευσίνα! Έχει ο καιρός γυρίσματα, αγαπητοί φίλοι της ΑΧΑΓΙΑ ’82…»