Ο Έσπερος Καλλιθέας έκανε πρόπερσι ένα δυναμικό restart, δίνοντας τα κλειδιά της ομάδας στον νέο και ελπιδοφόρο προπονητή (παραμένει και πολύ καλός παίκτης κατακτώντας πέρυσι το πρωτάθλημα της Α2 με τον αγαπημένο του Γ.Σ. Περιστερίου), Αντώνη Μάντζαρη, ο οποίος έχει κάνει ήδη… θαύματα με την παρουσία του.

Μετά από σχεδόν μια ολόκληρη δεκαετία που παρέμενε καθηλωμένος στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ, το ιστορικό σωματείο της Καλλιθέας κατάφερε με σωστό και οργανωμένο πλάνο, που δεν περιλάμβανε ιδιαίτερα υψηλό μπάτζετ, να ανέβει επίπεδο και να επιστρέψει δυναμικά στις εθνικές κατηγορίες. Μάλιστα, με την ίδια συνταγή επιτεύχθηκε πέρυσι το ακατόρθωτο και πλέον οι Καλλιθεάτες θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο μετεγγραφικός σχεδιασμός έχει ξεκινήσει και σύμφωνα με πληροφορίες μας, ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Ιωσήφ Μπούσι. Ο 24χρονος πλέι μέικερ έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής με τον Οίακα Ναυπλίου, προσφέροντας σε άμυνα, επίθεση και οργάνωση, με αποτέλεσμα να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Έσπερο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι δύο πλευρες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και μένει να μάθουμε την κατάληξη.