Ο Μακεδονικός πρόσθεσε μια πολύ σημαντική λύση στην γραμμή των ψηλών του. Η ομάδα της Βορείου Ελλάδας τα βρήκε σε όλα με τον Θοδωρή Χατζίδη και ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του παίκτη. Ο έμπειρος και δυναμικός σέντερ ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία “Αστέρια” του Θόδωρου Ροδόπουλου . Στην συνέχεια πέρασε από την Ανατόλια, τον Αργοναύτη Καλαμαριάς, το Στρατώνι, ενώ τα δυο τελευταία χρόνια φορούσε την φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αναλυτικά ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Μακεδονικός με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο 28χρονο σέντερ, ύψους 2,02, Θοδωρή Χατζίδη.

Ο Θοδώρης Χατζίδης αναδείχθηκε από την ακαδημία μπάσκετ Αστέρια του Θοδωρή Ροδόπουλου και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την ομάδα του Απόλλων Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η εμπειρία του στην Β’ Εθνική είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αποτέλεσε βασικό στέλεχος στις ομάδες που αγωνίστηκε δηλαδή σε Ανατόλια, Αργοναύτη Καλαμαριάς και Στρατώνι.

Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον παίκτη στην ομάδα και του εύχεται μία υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του, στην επίτευξη των στόχων του ιστορικού μας συλλόγου στην Β’ Εθνική».