Ο Γιώργος Βλιώρας υπέβαλλε χθες την παραίτηση του με επιστολή προς το Δ.Σ.  Ολυμπιακός Βόλου: Αποχωρεί ο Βλιώρας

Ωστόσο οι διοικούντες της θεσσαλικής ομάδας δεν αποδέχονται την απόφαση του Βλιώρα και θέλουν να τον κάνουν να αναθεωρήσει, με σκοπό να συνεχίσει να καθοδηγεί τον Ολυμπιακό Βόλου στην απαιτητική συνέχεια της Β΄Εθνικής και στην προσπάθεια που θα καταβάλλει, για να καταλάβει την παραμονή.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της διοίκησης:

«Το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοίνωσε τα ακόλουθα σχετικά με την δημοσιοποίηση της παραίτησης του κυρίου Γεωργίου Βλιώρα προπονητή της ανδρικής μας ομάδας Καλαθοσφαίρισης.

«Η αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών Καλαθοσφαίρισης από την ΕΟΚ βρήκε την ομάδα μας στην Β Εθνική κατηγορία με μεγαλύτερες απαιτήσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και οικονομικούς πόρους σε σχέση με αυτές που είχαν προγραμματιστεί για την συμμετοχή της στην Γ Εθνική.

Δεδομένων των παραπάνω συνθηκών η πορεία της ομάδας μας στην Β Κατηγορία είναι πολύ καλή σε σχέση με τον στόχο της παραμονής που είχε τεθεί εξ αρχής και που είναι πλέον εφικτός μετά και το χθεσινό νικηφόρο  αποτέλεσμα .

Αυτό οφείλεται στην συγκινητική προσπάθεια των παικτών, στην συμβολή και καθοδήγηση του προπονητή μας Γιώργου Βλιώρα, στον φίλαθλο κόσμο που συμπαραστέκεται και στην υπεύθυνη λειτουργία του τμήματος από την Διοικούσα Επιτροπή που έχει την αμέριστη ηθική και οικονομική συμπαράσταση της Διοίκησης του Συλλόγου.

Ως Ερασιτεχνικό Σωματείο με καταστατικό σκοπό την διαπαιδαγώγηση των νέων και την διαμόρφωση του χαρακτήρα τους με οδηγό τον Αθλητισμό, την μείζονα προσπάθεια και τα αθλητικά ιδεώδη ποτέ δεν επικροτήσαμε, ούτε υιοθετήσαμε αλλά ούτε και υιοθετούμε  τα υβριστικά συνθήματα από όπου και αν προέρχονται και σε όποιον και αν απευθύνονται. Ιδιαίτερα όταν αυτά θέτουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή αγώνων των ομάδων μας, αποπροσανατολίζουν τους παίκτες και καταληκτικά μόνο ζημιά μπορούν να προξενήσουν στον Σύλλογο.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 έχοντας την ευθύνη λειτουργίας οκτώ τμημάτων που αποτελούν μία αθλητική κυψέλη για την άθληση της νεολαίας της πόλης μας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις Αθλητικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου όπου ανήκουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις έχοντας πετύχει σε συνεργασία μαζί τους  το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την εύρυθμη λειτουργία τους.

Το ΔΣ του Ερασιτέχνη ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 μετά την ξεκάθαρη τοποθέτηση του απέναντι στους λόγους που  οδήγησαν τον προπονητή μας Γιώργο Βλιώρα  στην δήλωση παραίτησης του, εκφράζει την στήριξη του στο πρόσωπο του και μη αποδεχόμενη την παραίτηση του τον καλεί να συνεχίσει το έργο του αναθεωρώντας την απόφαση του, καλώντας παράλληλα όλους τους συντελεστές ομαλής  διεξαγωγής των αγώνων να επιδεικνύουν την συμπεριφορά που αρμόζει στην ιστορία του Συλλόγου μας.  »