Το Ληξούρι βρέθηκε στην Αθήνα το σαββατοκύριακο που πέρασε και έδωσε φιλικές αναμετρήσεις ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής.

Το Σάββατο (2/10) αντιμετώπισε στο Μετς το Παγκράτι και είχε καλή εικόνα, παρά την ήττα με 76-67, αφού οι «κοκκινόμαυροι» αγωνίζονται στην Α2 Εθνική. Την Κυριακή (3/10) αγωνίστηκε με τον Πρωτέα Βούλας και πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα, οι γηπεδούχοι βράβευσαν τον βοηθό του Μάρκου Τζουγανάτου, Κώστα Βαρδαβά, ο οποίος φόρεσε τα χρώματα του Πρωτέα Βούλας ως αθλητής επί σειρά ετών.

Η ανακοίνωση του ΝΕΟΛ:

Στην Αθήνα για φιλικούς αγώνες βρέθηκε η ομάδα μας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 2/10 ο ΝΕΟΛ φιλοξενήθηκε στο Μετς από την ομάδα του Παγκρατίου, η οποία αγωνίζεται φέτος στην Α2. Το σκορ έληξε 76-67 υπέρ των γηπεδούχων.

Την Κυριακή 3/10 ο ΝΕΟΛ αντιμετώπισε τον Πρωτέα Βούλας, ο οποίος αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 80-57.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το τζάμπολ του αγώνα με τον Πρωτέα Βούλας, η Διοίκηση των γηπεδούχων τιμησε με ανθοδέσμη τον βοηθό προπονητή του ΝΕΟΛ Κώστα Βαρδαβά, ο οποίος είχε υπάρξει για πολλά χρόνια παίκτης του Πρωτέα.

Tags:
ΝΕΟΛ