Λίγες στιγμές πριν το φινάλε της νίκης του Παλαιού Φαλήρου κόντρα στα Μελίσσιαόλα πάγωσαν όταν ο Κώστας Ζώρζος των πρώτων υπέστη για 2η φορά σε λιγότερο από 2 χρόνια ρήξη αχίλλειου τένοντα -και λογικά θα απωλέσει το υπόλοιπο τμήμα της σεζόν…

Σε αυτό το πλαίσιο, η Νεανική Εστία Μεγαρίδος -αντίπαλος του ΑΟΠΦ στη Β΄ Εθνική– απέστειλε σήμερα (27/10) το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στον άτυχο αθλητή, αποδεικνύοντας πως ο αθλητισμός ενώνει και δε χωρίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Περαστικά Kostas Zorzos

Ενώνουμε τις ευχές μας & τις προσευχές μας για ταχεία ανάρρωση, γρήγορη επάνοδο στα παρκέ & καλούς αγώνες με τους φίλους των Μελισσίων για τον πολύ καλό αθλητή του Παλαιού Φαλήρου & πολύ καλό παιδί Κώστα Ζώρζο!

Αντίπαλοι με όλους είμαστε μόνο τα 40’ του αγώνα & αυτά υπό προϋποθέσεις.
Η υγεία όλων, ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι απαραίτητη!

Περαστικά Κώστα!»

 

Από κοινού και η ομάδα των Μελισσίων, ο σύλλογος κόντρα στον οποίο χτύπησε δηλαδή ο Ζώρζος, ευχήθηκε να είναι αυτός ο τελευταίος τραυματισμός της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκφράζουμε τη βαθειά μας θλίψη για τον σοβαρό τραυματισμό του αθλητή του ΑΟΠΦ – Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου Κώστα Ζώρζου, σε μια άτυχη στιγμή στο τέλος του μεταξύ μας αγώνα της περασμένης Κυριακής, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Σύσσωμη η οικογένεια του ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ εύχεται ολόψυχα στον Κώστα περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους. Ας ήταν αυτός ο τελευταίος τραυματισμός στην καριέρα του».