Οι ανακοινώσεις παικτών γίνονται… τρεις-τρεις αυτό το καλοκαίρι στη Νίκη Βόλου. Οι τελευταίοι, χρονικά, που ανακοινώθηκαν από την ομάδα των Μαύρου-Κοσμάτου είναι ο Φώτης Ξενιτίδης, ο Μανώλης Σκουφεζής και ο Παναγιώτης Ζησόπουλος.

Οι εν λόγω αθλητές αποτελούν τις πρώτες τρεις μεταγραφές της Νίκης Βόλου για τη νέα χρονιά. Πέραν αυτών, η Νίκη Βόλου έχει κρατήσει το μισό κορμό της από την περσινή αγωνιστική περίοδο και συγκεκριμένα τους Σάκη Κουτίνα, Κώστα Σαριμπαλίδη, Δημήτρη Λόλα, Γεράσιμο Δελεντζέ, Στέφανο Διγενή, Άρη Βερτζάγια,

Η ανακοίνωση για τον Ξενιτίδη:

«Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Φώτη Ξενιτίδη για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 23χρονος αθλητής (2.00), έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται κυρίως ως Power Porward.

Έχει παίξει μπάσκετ στον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης πριν πάρει μεταγραφή στο Ανατόλια με το οποίο αγωνίστηκε 2 χρονιές στην Β’ Εθνική (2017-2019) και άλλη μια χρονιά στην Α2 (2019-2020).

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με τη Δόξα Λευκάδας, ενώ στον μεταξύ μας αγώνα πέτυχε 17 πόντους με 3 τρίποντα.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!».

Η ανακοίνωση για τον Σκουφεζή:

«Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Μανώλη Σκουφεζή για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 25χρονος αθλητής (1.88), έχει καταγωγή από την Ρόδο και αγωνίζεται στην θέση του Play Maker. Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Διαγόρα Ρόδου, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Κολοσσό Ρόδου.

Μετέπειτα αγωνίστηκε στην Θεσσαλονίκη σε ομάδες της Γ’ Εθνικής όπως Μακεδονικός και Μακαμπή, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών στην ομάδα των Τιτάνων Παλαμά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Η ανακοίνωση για τον Ζησόπουλο:

«Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Παναγιώτη Ζησόπουλο για την ερχόμενη σεζόν.

Ο ταλαντούχος 19χρονος αθλητής (1.80), έχει καταγωγή από την Κατερίνη και είναι φοιτητής στον Βόλο. Αγωνίζεται κυρίως ως Play Maker, αλλά μπορεί με την ίδια ευχέρεια να παίξει και ως Shooting Guard.

Έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα ΕΚΑΣΚΕΜ στις αναπτυξιακές ηλικίες με τη φανέλα του Πιερικού – Αρχέλαου και έχει παίξει ισάριθμες φορές σε προκριματικά Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ενώ έχει αναδειχθεί και mvp του Εφηβικού Πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Την περσινή χρονιά ήταν στο roster του Αμαρουσίου στο πρωτάθλημα της Α’2 Εθνικής Κατηγορίας.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!».