Όπως αναμενόταν, η Νίκη Βόλου θα συνεχίσει με το ίδιο προπονητικό δίδυμο στο “τιμόνι” και την επόμενη χρονιά στη Β’ Εθνική. Ο Γιώργος Κοσμάτος και ο Ανδρέας Μαύρος ανανέωσαν και ανακοινώθηκαν σήμερα (11/8) από το βολιώτικο σύλλογο, ο οποίος θα πορευτεί για 7η συνεχόμενη χρονιά με επικεφαλής στο διοικητικό σχήμα τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου.

Η ανακοίνωση για το προπονητικό τιμ:

«Με το ίδιο επιτυχημένο προπονητικό δίδυμο των Μαύρου – Κοσμάτου στην κεφαλή του προπονητικού team θα συνεχίσει η ανδρική ομάδα της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας 2021 – 2022.

Αναλυτικά το προπονητικό team:

– Ανδρέας Μαύρος
– Γιώργος Κοσμάτος
– Ανδρέας Τσιριγωτάκης (βοηθός προπονητής – αναλυτής scouting)
– Νίκος Αθανασιάδης (γυμναστής)
– Νίκος Μακρόπουλος (φροντιστής)

Στα τέλη Αυγούστου θα υπάρξει ανακοίνωση του προπονητικού staff για τις ακαδημίες και την Κ-21 της ομάδας μας».

Η ανακοίνωση για το διοικητικό σχήμα:

«Με επικεφαλής τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου θα πορευτεί για 7η συνεχή χρονιά η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.

Αναλυτικά τα μέλη της Δ.Ε.:

– Μπάμπης Τουτουντζόγλου
– Γιάννης Ζιάμας
– Νίκος Ζαμηλούδης
– Χρήστος Αθανασιάδης
– Δημήτρης Τσιόλκας
– Μιχάλης Τσιντσίνης
– Δημήτρης Μανώλης
– Μάνθος Μπάντελης

Σε ότι αφορά το ανδρικό τμήμα, σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα νεανικό ρόστερ με στόχο την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, παίζοντας ταυτόχρονα όμορφο μπάσκετ.

Ιδιαίτερη βάση για μια ακόμη χρονιά θα δοθεί στις υποδομές της Νίκης Βόλου, με το προπονητικό team της ανδρικής ομάδας να έχει ρόλο και άμεση σχέση με τις ακαδημίες, θα συνεχιστεί η Κ-21 με συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ, ενώ μακροπρόθεσμος στόχος της Δ.Ε. είναι να στελεχώνεται ένα σημαντικό μέρος της ανδρικής ομάδας με αθλητές από τις υποδομές μας.

Όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν ο πρόεδρος της Δ.Ε., οι πόρτες είναι ανοικτές για οποιονδήποτε θέλει να ενισχύσει και να συνεισφέρει στην δύσκολη προσπάθεια μας για την αγαπημένη μας ομάδα και το καλό του Βολιώτικου Μπάσκετ.

Εντός της εβδομάδας θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις σχετικά με την στελέχωση του προπονητικού team και του roster της ανδρικής μας ομάδας».