Στο δρόμο που χάραξε πέρυσι, σκοπεύει να πορευτεί και τη σεζόν 2021-22 η Νίκη Βόλου. Ποιος είναι αυτός; Η δημιουργία μιας νεανικής ομάδας γύρω από τους τρεις βετεράνους παίκτες, που αναμένεται να παραμείνουν και τη νέα χρονιά (Σάκης Κουτίνας, Δημήτρης Λόλας, Κώστας Σαριμπαλίδης), δίχως πάντως να έχει οριστικοποιηθεί κάτι ακόμα.

Το μόνο βέβαιο στην ιστορική Νίκη είναι ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την επόμενη χρονιά ο Φώτης Τάσσος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αλμυρό. Το πλάνο, βέβαια, είναι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του βασικού κορμού να παραμείνουν και από εκεί και πέρα να γίνουν 2-3 προσθήκες, σε θέσεις που η ομάδα έχει αδυναμίες.

Οι Γιώργος Κοσμάτος και Ανδρέας Μαύρος, το προπονητικό δίδυμο της Νίκης, θέλουν επίσης να προωθήσουν και δύο παίκτες από το παιδικό τμήμα στην ανδρική ομάδα, αξιοποιώντας έτσι και την καλή δουλειά (και τα αποτελέσματα) που γίνονται τα τελευταία χρόνια. Αποκορύφωμα αυτών ήταν και η συμμετοχή της παιδικής ομάδας στον τελικό του πρωταθλήματος ΕΣΚΑΘ.