Επιστρέφει σε πόστο της διοίκησης της Νίκης Βόλου ο Δημήτρης Κανούλης, ο οποίος -όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης (7/12) η ίδια η γενική αρχή της ομάδας- αναμένεται να έχει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού στο ανδρικό τμήμα, που αγωνίζεται στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επιστροφή στη διοίκηση της Νίκης Βόλου για τον Δημήτρη Κανούλη.

Ο Δημήτρης Κανούλης, επιστρέφει στον ρόλο του Γενικού Αρχηγού στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, για να πλαισιώσει στον πάγκο τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας μας, Απόστολο Κουτίνα».

 

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ίδιος:

«Βρεθήκαμε με τον πρόεδρο, τα είπαμε, τα συζητήσαμε και αυτήν τη στιγμή πρέπει να γυρίσω να βοηθήσω. Είναι μεγάλη τιμή να είσαι γενικός αρχηγός σε αυτήν την ομάδα, και επειδή είναι η δεύτερη φορά που θα το κάνω πρέπει να το κάνω και ακόμη καλύτερα. Είχα δώσει τον λόγο μου στον εαυτό μου ότι για φέτος δεν θα ασχοληθώ, αλλά σ’ έναν τέτοιον άνθρωπο και σ’ όλον αυτόν τον κόσμο που μας στήριξε όλον αυτόν τον καιρό, δεν μπορώ να μείνω άλλο απλός θεατής στην κερκίδα.

Πρόεδρε γύρισα από την παραλία. Πάμε να το ξανακάνουμε όπως ήταν πριν! Ευχαριστώ όλους στην ομάδα γιατί ξέρω ότι και πριν και τώρα ήμασταν πάντα μια οικογένεια».