Μετά τη χθεσινή τετράδα παικτών που παραμένουν κάτοικοι Βόλου και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, η τοπική Νίκη ανακοίνωση προ ολίγου ακόμα 3 ανανεώσεις αθλητών της για τη νέα χρονιά στη Β’ Εθνική.

Ο λόγος για τους Γεράσιμο Δελεντζέ, Στέφανο Διγενή και Άρη Βερτζάγια, με τους νεαρούς παίκτες να παραμένουν στην ομάδα δίνοντας άμεσα λύσεις και ενέργεια σε περιφέρεια και frontcourt.

 

 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΔΕΛΕΝΤΖΕ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Γεράσιμο Δελεντζέ (17, 2.01, SF-PF).
O Γεράσιμος ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου και αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της φιλοσοφίας που έχει το προπονητικό staff για την σχέση των υποδομών με την ανδρική ομάδα.
Είναι ένα από τα σημαντικότερα projects της Νίκης Βόλου και γι αυτό θα αποτελέσει μέλος της ανδρικής μας ομάδας για 3η συνεχή χρονιά.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!»

 

 

«ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΓΕΝΗ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Στέφανο Διγενή (23, 1.98, SF-PF).
Αυτή θα είναι η 4η σεζόν του Στέφανου στην ομάδα μας, ενός καλαθοσφαιριστή με πολύ καλά αθλητικά προσόντα, έφεση στα rebounds και μεγάλη προσήλωση στα αμυντικά του καθήκοντα.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!»

 

 

 

«ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΒΕΡΤΖΑΓΙΑ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Άρη Βερτζάγια (21, 1.84, PG-SG).
Ο Άρης συνεχίζει για 4η σεζόν μαζί μας, παρουσιάζει συνεχή βελτίωση χρόνο με τον χρόνο, ενώ το πάθος και η ενέργεια του είναι απαραίτητα στοιχεία για την ομάδα μας.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!»